Arkadaşlar Corsair HS60 alacağım, 400 TL. Sizce 400 TL'ye alınması gereken daha iyi bir kulaklık var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Naptınız hocam aldınız mı? Sanal 7.1 ler iş yapıyor mu cidden? HS50 düşünüyordum da, HS60 veya Artics 5 e mi yoksa yönelsem diye de düşünmedim değil. Ses kasma açısından yeterli bir performans sunsun kulaklık, aradığım o.Arkadaşlar Corsair HS60 alacağım, 400 TL. Sizce 400 TL'ye alınması gereken daha iyi bir kulaklık var mı?
Dostum Arctis 5 aldım. Corsair HS60 kulaklığı deneyimleme şansım oldu hiç hoşuma gitmedi ama Arctis 5 gayet rahat tavsiye ederim.Naptınız hocam aldınız mı? Sanal 7.1 ler iş yapıyor mu cidden? HS50 düşünüyordum da, HS60 veya Artics 5 e mi yoksa yönelsem diye de düşünmedim değil. Ses kasma açısından yeterli bir performans sunsun kulaklık, aradığım o.
Yorum için teşekkürler.Dostum Arctis 5 aldım. Corsair HS60 kulaklığı deneyimleme şansım oldu hiç hoşuma gitmedi ama Arctis 5 gayet rahat tavsiye ederim.
Rica ederimYorum için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.