Corsair HS60 nasıldır?

Yaklaşık 1 yıl önce almıştım. Rahatlık olarak inanılmaz baskı uyguluyor kafanıza ve deri pedler kulağınızı terletiyor. Ses kalitesi gayet iyi, özellikle bassları kuvvetli. Tizler konusunda da sıkıntıya sokmuyor sizi. Birkaç yerde son sesi az gibi yorumlar görmüştüm, öyle bir şey yok. Mikrofon kalitesi de gayet iyi kulaklığın.
Ama unutmayın ki bir sorun olduğunda Corsair'in Türkiye'de teknik servisi yok ve ben bundan çok çektim.

Yaklaşık 1 yıl önce almıştım. Rahatlık olarak inanılmaz baskı uyguluyor kafanıza ve deri pedler kulağınızı terletiyor. Ses kalitesi gayet iyi, özellikle bassları kuvvetli. Tizler konusunda da sıkıntıya sokmuyor sizi. Birkaç yerde son sesi az gibi yorumlar görmüştüm, öyle bir şey yok. Mikrofon kalitesi de gayet iyi kulaklığın.
Ama unutmayın ki bir sorun olduğunda Corsair'in Türkiye'de teknik servisi yok ve ben bundan çok çektim.

O baskıya alıştınız mı nasıl oldu? Yani bir daha alacak olsanız alır mıydınız?

Yaklaşık 1 senedir kullanıyordum kalite, ses yüksekliği, rahatlık açısından falan her konuda çok memnunum ben. İnternet kafelerde Cloud 2 ve birkaç kulaklık daha kullanma fırsatı buldum ama HS 60 daha çok hoşuma gitti. Kardeşim padlerden birini sökmüş ve kulaklığın 360 derece dönmesini engelleyen o bağlantıyı kırmış nasıl yaptıysa, o yüzden birkaç haftadır yatıyor kulaklık evde :) tekrar bir kulaklık alacak olsam düşünmeden alırım ben. HS 70 galiba aynı kulaklığın kablosuz hali uygun fiyata bulursanız o daha güzel olabilir.

5-6 ay kullandım mikrofonu bozuldu dip ses sorunu vardı servise gönderdim yenisini gönderdiler fakat onda da hışırtı gibi bir ses vardı onuda gönderdim para iadesi istedim onaylandı. Son ses konusunda iyi, mikrofonu güzel ama rahat bir kulaklık değil. Hatta USB ile kullanınca sesler o kadar çok geliyor ki insanın kulağı ağrıyor bazen. Şu an kulaklık araştırıyorum büyük ihtimal Sennheiser Game One alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı