Corsair HS60 Pro Conexant USB Audio olarak görünüyor

Askin90

Centipat
Katılım
11 Ekim 2020
Mesajlar
316
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Severek kullandığım kulaklıkta bir problem oldu. Kulaklığı USB ile bilgisayara taktığım zaman Corsair HS60 Pro olarak gözüküyordu ama 2-3 gündür kulaklık bilgisayarda hoparlör (Conexant USB Audio) olarak gözüküyor. Ses parazitli gibi geliyor. Kimin ne dediği anlaşılmıyor. Ayrıca kulaklık artık iCUE yazılımında da gözükmüyor. İnternette biraz araştırdım bu sorunu yaşayan birkaç kişi varmış ama tam olarak çözüm paylaşılmamış.

Aygıt yöneticisinden kulaklığın driverını HS60 Pro olarak seçiyorum ancak ses düzelmiyor, parazitli gelmeye devam ediyor.
USB adaptörü çıkartıp jak girişine taktığımda kulaklık çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor :(:(
Bu Conexant USB Audio sorununu nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti belgesinde yetkili firma adi yaziyor. Türkiyede 2 tane yetkilisi bayiisi varmış. Birisi Penta digeri Boğaziçi . Benim garanti belgemde Penta yazdigi için iletişim numaralarını aradim. Bana Yurtiçi kargo ücretsiz kargo numarası verdiler. Kutu içeriği tam bir şekilde kulakligi gonderdim. 15 günde yeni kulaklik gonderdiler.
 
Kardeşim aynı sorun bende de var 1 haftadır ne yaptıysam olmadı. Kulaklığın bozulduğunu düşünmüyorum 800 liralık USB girişli Razer marka kullanıyorum bence sorun PC de ama hala çözüm yazılmamış.
 

Geri
Yukarı