Corsair HS60 Vs HyperX Cloud silver

MyKuKa

Kilopat
Katılım
21 Kasım 2015
Mesajlar
65
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, iki kulaklık arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı hangisini almalıyım sizce?


 
Son düzenleyen: Moderatör:
HS60, HS50'nin ses kartlı hali o da Cloud Stinger'ın rakibi. Cloud Silver bunlardan daha iyi bir kulaklık ama ALC887/892 ses yonganız var ise hiç riske girmeyip HS60 da alabilirsiniz, o da güzel kulaklıktır.
 
1 yıldır Hyperx cloud silveri ayrıyetten aldığım kendi ses kartı ile kullanıyorum. Bassları çok güçlü son ses bass lı bir müzikte kulaklağın aliminyum kısmına dokunduğunda hissediyosunuz ses sürücülerinin gücünü. Cloud silverin ses frekans aralığı daha iyi (15-25.000) böylelikle daha sesleri daha iyi duyabilirsiniz. Müzik için de ideal o zevki yaşatır. Derileri kaliteli dışarı %100 de iken okadar ses vermiyor. Dışardan ses almıyor. Kulaklığı kulağınızdan çıkardığınızda son ses hoparlör gibi 53 mm ses sürücüsü var yani boru değil Hi-fi özellikli kaliteli ses veriyor. Kulağım daha hiç ağrımadı. Antalyadayım aşırı sıcaklarda biraz terletebilir deri sonuçta. Mikrofonu ise yaka mikrofonu gibi dışardan gürültü almıyor ve ergonomiside iyi. Kulaklık ayrıca sağlam aliminyumdan kolay kolay bişey olmaz kablosu örme kopması zor. Sağlamdır. Benim deneyimim hs60 ı kullanmadım ama özellikleri çok az geldi bana . 20 - 20.000 frekans aralığı kötü.
Tam teknik özellikleri için : https://www.hyperxgaming.com/datasheets/HX-HSCL-SR_tr.pdf
 
HS60 kulaklığı kullanıyorum çok rahat kulak padleri var kulağı boğmuyor. Mikrofon kalitesi çok iyi aynı şekilde malzeme kalitesi çok iyi kesinlikle HS60 öneririm.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı