Corsair HS60 vs SteelSeries Arctis 5

Arctis serisi oyun ve film performansı olarak piyasanın en iyilerinden, müzik performansıda güzel fakat ortalama. Müzik için kulaklık alacaksan niye oyuncu kulaklığı alıyorsun madem ? Git direk sağlam bir müzik kulaklığı al :) Hepsinden ortaya karışık bir performans istiyorsan HyperX Cloud 2 al veya. Corsair'ın seni o yönden mutlu edeceğini sanmıyorum. Arctis 5 2019 sürümü kullanıcısıyım. Müzik için kullanmadığım için anca bu kadar yorum yapabiliyorum. Müzik dinlediğimde oldu bana yeterli geldi.
Bende almayı düşünüyorum ama kulaklığın gerçekten bazı yerlerde çok fazla gömüldüğünü gördüm ses performansı nasıl ve müzik performansı çok mu kötü?

Bende almayı düşünüyorum ama kulaklığın gerçekten bazı yerlerde çok fazla gömüldüğünü gördüm ses performansı nasıl ve müzik performansı çok mu kötü?
Hayır değil. Bana gayet güzel ve yeterli geliyor performansı. O gömenlerin çoğu eline bile almamıştır Arctis kulaklığını. Anlamadığım şekilde düşmanlık besliyorlar. Mikrofon kalitesi çok iyi, oyun performansları üst düzey. Müzik konusunda en iyisi diyemem ama o bakımdan da gayet tatmin ediyor. Hele Chatmix denen bir kumandası var ki, onun için bile alınır. Masaüstüne dönmeden oyun ve discord konuşmalarının ses düzeylerini ayarlama olayı. Deneyerek almanı tavsiye ederim. Kişiden kişiye kulak zevkleri fark ediyor. Bana güzel gelen sana gelmeyebilir. Sonradan küfür yemek istemem :) Arctis 5 2019 sürümünü al alacaksan. Müzik için kulaklık bakıyorsan zaten oyuncu kulaklığı bunlar, sadece müzik odaklı kulaklık alman daha doğru olur. Kullanım amacın önemli. Oyuncu kulaklıklarının müzik performansları, sana sunduğu ekstrasıdır. Oyunlar için alacaksan düşünmene bile gerek yok. En iyisi dediğim gibi bir mağazada deneyerek alman olur.

corsair hs 60 kullanıyorum. arkadaşlar discordda "sanki hemen yanıbaşındaymışsın gibi sesin geliyor" diyorlar. mic den yana memnunum ama kafamı çok ağrıtıyordu, kafamın üstüne pamuk koyup kullanıyorum. 7.1 kendi kartı da var zaten, apexte owda vs ses kasıyorum faydasını gördüm ben

corsair hs 60 kullanıyorum. arkadaşlar discordda "sanki hemen yanıbaşındaymışsın gibi sesin geliyor" diyorlar. mic den yana memnunum ama kafamı çok ağrıtıyordu, kafamın üstüne pamuk koyup kullanıyorum. 7.1 kendi kartı da var zaten, apexte owda vs ses kasıyorum faydasını gördüm ben
Vallahi o kadar çok yalan yanlış bilgi verenler var ki. Corsair'in mikrofonu kötü diyen dolu kişi gördüm. Kötü olmadığını biliyorum. Gayet kaliteli mikrofonu. Aynısı Arctis serisi içinde geçerli. Onada yok mikrofonu kötü, yok sesleri kötü diyen çok kişi var. Kullanmadan yorum yapıyorlar. Fakat Corsair rahatlık bakımından Arctis serisi ile beraber en iyilerden. Kafanızda ağrı yapmasına şaşırdım. Bana göre en rahat kulaklıklar Arctis serisinde ama Corsair kullandım uzun süreli olmasada, o da çok rahat bir kulaklıktı.

Merhabalar daha önce hs70 almıştım fakat sol tarafta sürekli olarak çok düşük seste bir cızırtı vardı şarj ederkende cızırtı oluyordu iade ettim ama kulaklıgın performansı ve tasarımı çok hoşuma gittiği için hs60 almak istiyorum böyle bir problem varmı yine aynı sorunla karşılaşırmıyım

Merhabalar daha önce hs70 almıştım fakat sol tarafta sürekli olarak çok düşük seste bir cızırtı vardı şarj ederkende cızırtı oluyordu iade ettim ama kulaklıgın performansı ve tasarımı çok hoşuma gittiği için hs60 almak istiyorum böyle bir problem varmı yine aynı sorunla karşılaşırmıyım

hs60 benim kullandığım kablolu, herhangi bir cızırtı duymadım şimdiye kadar (6 aydır kullanıyorum)

SteelSeries Artics 5 öneririm arkadaşlarımda var gerçekten iyi bir oyun performansı sunuyor ses kasma olsun mikrofon vs.Eğer SteelSeries de almak istemiyorsan arkadaşların dediği gibi Hyperx Cloud 2 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı