Çok özür dilerim. Benim hatam. HS50 modelini belirtecektim. Yanlışlık olmuş.Aralarında fiyat farkı var. Ürünler rakip değil. Arctis serisi, Konfor ve ses kalitesi olarak sizi üzmez. Bütçenizi belirtirseniz, daha iyi tavsiyeler verebiliriz.
Benim için önemli olan oyun performansı. Ve baskıdan kast ettiğim G230 benzeri kulaklıklar gibi aşağıya sarkmaması. Cevapladığınız için teşekkür ederimSizin için konfor ve oyun performansı önemliyse Arctis 3 modelini tavsiye ederim. Kulaklara baskı yapmıyor. Çok uzun süre kullanımda bile sağlık sorunu yaşamadım. Ürünün tek sorunu oyuncu kulaklığı olduğu için müzik performansı iyi değil. Bu bütçede rakip olarak CM MH530 ve Sennheiser GSP 300 modellerine göz atabilirsiniz. Bu ürünlerin Müzik performansı Arctis serisine göre çok daha iyidir.
Bu fiyat seviyesinde HyperX Cloud Stinger var. Sizce hangisi tercih edilebilir ? Tekrar belirteyim benim için önemli olan oyunlardaki ses.Teşekkür yerine beğenirseniz daha iyi olur. Aradığınız kriterlere en uygun kulaklık Arctis 3 gibi duruyor. Ama bu ürünün müzik performansının kötü olduğunu bilerek alın. Ek olarak bazen Engine 3 programı devre dışı kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.