Corsair HS60 vs Steelseries Artics 3

100101

Kilopat
Yakında kulaklık almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan ses ve kulağıma baskı yapacak olması. Sizce hangi kulaklık bu kriterlere daha uygun ? İki kulaklığı kullanmış olan kişiler cevaplarsa çok sevinirim.

Sizin için konfor ve oyun performansı önemliyse Arctis 3 modelini tavsiye ederim. Kulaklara baskı yapmıyor. Çok uzun süre kullanımda bile sağlık sorunu yaşamadım. Ama Ürünün müzik performansı iyi değil. Ayrıca yazılımı bazen devre dışı kalıyor. Bu bütçede rakip olarak CM MH530 ve Sennheiser GSP 300 modellerine göz atabilirsiniz. Bu ürünlerin Müzik performansı Arctis serisine göre çok daha iyidir.

Sizin için konfor ve oyun performansı önemliyse Arctis 3 modelini tavsiye ederim. Kulaklara baskı yapmıyor. Çok uzun süre kullanımda bile sağlık sorunu yaşamadım. Ürünün tek sorunu oyuncu kulaklığı olduğu için müzik performansı iyi değil. Bu bütçede rakip olarak CM MH530 ve Sennheiser GSP 300 modellerine göz atabilirsiniz. Bu ürünlerin Müzik performansı Arctis serisine göre çok daha iyidir.
Benim için önemli olan oyun performansı. Ve baskıdan kast ettiğim G230 benzeri kulaklıklar gibi aşağıya sarkmaması. Cevapladığınız için teşekkür ederim :) Belirttiğiniz modellere de bir göz atayım.

Teşekkür yerine beğenirseniz daha iyi olur. Aradığınız kriterlere en uygun kulaklık Arctis 3 gibi duruyor. Ama bu ürünün müzik performansının kötü olduğunu bilerek alın. Ek olarak bazen Engine 3 programı devre dışı kalıyor.
Bu fiyat seviyesinde HyperX Cloud Stinger var. Sizce hangisi tercih edilebilir ? Tekrar belirteyim benim için önemli olan oyunlardaki ses.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı