Corsair HS65 Wireless alınır mı?

Bütçe
3000
Ben olsam Barracuda X alırdım, deneme fırsatım oldu. Mikrofon konusunda HS80 daha iyi. Diğerlerine bakmak anlamsız.
Hocam mikrofonu kötü ya, zaten oyunlarda hali hazırda oyun kulaklığı kullanmıyorum müzik için kullandığım kulaklık bile yetiyor. Benim için mikrofon ön planda.

Az önce Asus Tuf H3 Wireless modelini satın aldım. İnşallah pişman olmayacağım bir sipariş olmuştur.

Son düzenleme:
Hocam mikrofonu kötü ya, zaten oyunlarda halihazırda oyun kulaklığı kullanmıyorum müzik için kullandığım kulaklık bile yetiyor. Benim için mikrofon ön planda.

Az önce ASUS TUF H3 Wireless modelini satın aldım. İnşallah pişman olmayacağım bir sipariş olmuştur.

Hocam kulaklıktan memnun musunuz?

Hocam kulaklıktan memnun musunuz?
Evet memnunum. Tek sorunu başlığın üst kısmı biraz üste değilde yana doğru geniş olmuş bu yüzden ilk taktığınızda baskı yapıyor gibi geliyor ama sonradan alıştım. Eğer kafanız üste doğru çok büyük değilse çok sıkıntı yapacağını sanmıyorum. Mikrofon olarak da gayet iyi olduğunu düşünüyorum video bile çekilebilir. Ayrıca Driverinden gürültü engelleme ve mükemmel ses modu var onları açınca ses gayet iyi oluyor. Driveri biraz buglu ama söyleyeyim. Şu anda kullanamıyorum mesela güncelleme soruyor ama güncelleme yapmıyor.

Evet memnunum. Tek sorunu başlığın üst kısmı biraz üste değil de yana doğru geniş olmuş bu yüzden ilk taktığınızda baskı yapıyor gibi geliyor ama sonradan alıştım. Eğer kafanız üste doğru çok büyük değilse çok sıkıntı yapacağını sanmıyorum. Mikrofon olarak da gayet iyi olduğunu düşünüyorum video bile çekilebilir. Ayrıca driverinden gürültü engelleme ve mükemmel ses modu var onları açınca ses gayet iyi oluyor. Driveri biraz buglu ama söyleyeyim. Şu anda kullanamıyorum mesela güncelleme soruyor ama güncelleme yapmıyor.

Hocam öncelikle bilgi verdiğin için teşekkürler HS80 daha iyi diyorlar doğru mu acaba?

Hocam öncelikle bilgi verdiğin için teşekkürler HS80 daha iyi diyorlar doğru mu acaba?
Wireless versiyonu diyorsan arada büyük bir fiyat farkı var. HS80 daha üst segment ve mikrofon kalitesi gerçekten baya iyi. Yanlış bilmiyorsam itopya mağazasından 4299 TL'ye alınabiliyor fakat internette 5200 civarında ben o yüzden ASUS aldım. Şu anda memnunum. Eğer wireless istemiyorsan HS80'in kablolu hali de baya iyidir onun da 2500-3000 civarlarında olması lazım. Sonuç olarak bakarsak wireless versiyonu eğer mağazadan 4299 TL'ye alınacaksa bence alınır.

Wireless versiyonu diyorsan arada büyük bir fiyat farkı var. HS80 daha üst segment ve mikrofon kalitesi gerçekten bayağı iyi. Yanlış bilmiyorsam İtopya mağazasından 4299 TL'ye alınabiliyor fakat internette 5200 civarında ben o yüzden ASUS aldım. Şu anda memnunum. Eğer Wireless istemiyorsan HS80'in kablolu hali de bayağı iyidir onun da 2500-3000 civarlarında olması lazım. Sonuç olarak bakarsak Wireless versiyonu eğer mağazadan 4299 TL'ye alınacaksa bence alınır.

Normalde HS80'in Wireless versiyonu nu alacaktım İtopya'dan ama sadece mağazada satılıyormuş. Bende bu sabah kablolu versiyonu nu aldım 2700 TL'ye, normalde 3700 TL'ye satılıyormuş İtopya da ama ben 2700 TL'ye aldım bir de bu modeli tercih etmemin sebebi sadece USB girişi olması.

Normalde HS80'in Wireless versiyonu nu alacaktım İtopya'dan ama sadece mağazada satılıyormuş. Bende bu sabah kablolu versiyonu nu aldım 2700 TL'ye, normalde 3700 TL'ye satılıyormuş İtopya da ama ben 2700 TL'ye aldım bir de bu modeli tercih etmemin sebebi sadece USB girişi olması.
Hayırlı olsun. Ben şahsen wireless geçtiğim için çok memnunum çünkü kablolu bir çok kulaklığım bozuldu. Yine de benim bozulan kulaklıklarımın kalitesi HS80 kadar yüksek değildi o yüzden uzun süre gider diye düşünüyorum. Ayrıca mikrofonu da çok iyi olan bir kulaklık almışsınız, kablolu olmasıyla beraber sesi baya güzel iletir muhtemelen.

Hayırlı olsun. Ben şahsen Wireless geçtiğim için çok memnunum çünkü kablolu birçok kulaklığım bozuldu. Yine de benim bozulan kulaklıklarımın kalitesi HS80 kadar yüksek değildi o yüzden uzun süre gider diye düşünüyorum. Ayrıca mikrofonu da çok iyi olan bir kulaklık almışsınız, kablolu olmasıyla beraber sesi bayağı güzel iletir muhtemelen.

Öncelikle teşekkür ederim. Bende Wireless almak istiyordum ama dediğim gibi sadece mağazada satılıyormuş yine de ucuza aldığımı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı