Corsair HS65 Wireless alınır mı?

Bütçe
3000
Bende yeni yolladım USB giriş kısmındaki kabloda yırtılma vardı. Stok yok değişim yapamıyoruz isterseniz bekleyin(süre belli değil) ya da HS65 Wireless ile değiştirelim dediler. Sizce ne yapmam lazım?

Çok bir fark yok diye biliyorum beklemek istemezsen bence alınabilir ben bütçemde artış olduğu için HS80 almıştım.

Çok bir fark yok diye biliyorum beklemek istemezsen bence alınabilir ben bütçemde artış olduğu için HS80 almıştım.

HS80 yaklaşık 3 ay falan kullandım bir sıkıntı görmedim ama şimdi aklıma takılan kablo bir kere yırtıldıysa bir daha yırtılır ve ben HS 80i kulak pedleri kumaş diye almıştım çunku deri pedler soyuluyor ve uğraştırıyor. Maalesef ki HS65 Wireless da deri :)

HS80 yaklaşık 3 ay falan kullandım bir sıkıntı görmedim ama şimdi aklıma takılan kablo bir kere yırtıldıysa bir daha yırtılır ve ben HS 80i kulak pedleri kumaş diye almıştım çunku deri pedler soyuluyor ve uğraştırıyor. Maalesef ki HS65 Wireless da deri :)

Nereden almıştın kulaklığı.

İtopya'dan 2300 TL civarı almıştım iade edersem imkansız o fiyatlara bir şey alamam.

Bende aynı şekilde almıştım ben olsam elimde eski kulaklık varsa stok gelince ye kadar eskiyi kullanırdım ya da yeni fiyattan iade isterdim.

İtopya'dan 2300 TL civarı almıştım iade edersem imkansız o fiyatlara bir şey alamam.

Ya da üstüne biraz daha ekleyip kablosuz modelini isteyin.

Bende yeni yolladım USB giriş kısmındaki kabloda yırtılma vardı. Stok yok değişim yapamıyoruz isterseniz bekleyin(süre belli değil) ya da HS65 Wireless ile değiştirelim dediler. Sizce ne yapmam lazım?

Dostum gonderdıklerı HS65 Wireless'i kullandım 3 gun kendısı ses kalıtesı olarak HS80 le aralarında anlasılır bır fark var ama rahatsız edecek kadar değil mikronu sorarsan mıkrofon markaları aynı fakat HS65 Wireless'in mikrofon kalıtesı HS80'den bariz bir şekilde kötü. Yedek kulaklıgın varsa bekle yoksa HS65 Wireless al yapacak yok bu arada HS65'in iyi yanları rahat hafif ve kablosuz olması gene kötü bir kulaklık değil kesinlikle ama ben performans sevdiğim için gene HS80'i bekeldım ve gönderdıler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı