Corsair HS70 ve Void Pro Wireless büyük indirimde

Daha fazla  
Qp Bilişim ve İtopya'da HS 70 ve Void Pro RGB Wireless büyük indirimde, kulaklık almak isteyenlere kesinlikle kaçırmamalarını tavsiye ederim. Ben de HS70 aldım 500 TL'ye.
Corsair HS70 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı: 500 TL.
Corsair Void Pro RGB Kablosuz Oyuncu Kulalığı: 600 TL.

Son düzenleme:
Corsair HS70 kullanıyorum. Ben de hemen hemen 500 TL'ye yurtdışından almıştım.

Fırsatı kaçırmayın. Ayrıca Void Pro RGB de tavsiye etmiyorum, HS70 çok daha oturaklı bir kulaklık. En azından bana göre.

Sadece kablosuz özelliğine bile değer.
Hocam normalde daha uyguna bir kulaklık bekliyordum. İncehesap indirimlerini bekliyordum bu gün. Sırf oyunda ses kasmak için alacağım. Sence bu dediğin kulaklığı almamıza değer mi? Yoksa incehesap için ilerleyen saatleri mi bekleyeyim?

Hocam normalde daha uyguna bir kulaklık bekliyordum. İncehesap indirimlerini bekliyordum bu gün. Sırf oyunda ses kasmak için alacağım. Sence bu dediğin kulaklığı almamıza değer mi? Yoksa incehesap için ilerleyen saatleri mi bekleyeyim?
Bence beklemeye gerek yok. HS70 işinizi görebilecek bir kulaklık.

Daha iyi kulaklıklar var mıdır, elbette vardır fakat 500 liraya kablosuz bir kulaklık alıyorsunuz. Bence memnun kalırsınız.

Kablosuz oyuncu kulaklığı almak isteyenler için güzel bir fırsat diye düşünüyorum. Çünkü HS50 bile şu an 323 lira. 7.1 seçeneğinin bir önemi olmasa da harici ses kartı ve kablosuz özgürlüğünden dolayı birçok kişiye yeterli geleceğini düşünüyorum.

Zira hem yerli hemde yabancı forumlarda ve incelemelerde Corsair HS serisi oldukça tavsiye edilen ve hatta bazı PRO oyuncuların bile kullandığı bir kulaklık olarak görünüyor.

Fiyat performans olarak en iyi bütçe dostu kulaklık olarak dile getirilmiş.

Tabi konfor konusu bir yere kadar kişisel bir durum. Kimisi bir süre kullandıktan sonra rahatsız olduğunu söyleyebiliyor kimisi ise oldukça rahat olduğunu dile getirebiliyor.

Amazondan baksanız vergisiz kargosuz görünen fiyatında Türkiye garantili ürün alıyorsunuz arkadaşlar. Amazon'da 80 dolar. Yaklaşık 500 TL.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı