Corsair HS70 ve Void Pro Wireless büyük indirimde

Bence beklemeye gerek yok. HS70 işinizi görebilecek bir kulaklık.

Daha iyi kulaklıklar var mıdır, elbette vardır fakat 500 liraya kablosuz bir kulaklık alıyorsunuz. Bence memnun kalırsınız.
Asıl amacım; kablosuz olması değil. Kaliteli bir şekilde ses kasabilmek. Büyük ihtimalle kablosu ile kullanacağım. Sadece kablolu olan bu fiyat bandındaki diğer kulaklıklara kıyasla bunun bir eksisi olur mu? Yani bunun kablosunun takılıp çıkarılabilir oluşu bir eksi yaratır mı?
Kablosuz oyuncu kulaklığı almak isteyenler için güzel bir fırsat diye düşünüyorum. Çünkü HS50 bile şu an 323 lira. 7.1 seçeneğinin bir önemi olmasa da harici ses kartı ve kablosuz özgürlüğünden dolayı birçok kişiye yeterli geleceğini düşünüyorum.

Zira hem yerli hemde yabancı forumlarda ve incelemelerde Corsair HS50 serisi oldukça tavsiye edilen ve hatta bazı PRO oyuncuların bile kullandığı bir kulaklık olarak görünüyor.

Fiyat performans olarak en iyi bütçe dostu kulaklık olarak dile getirilmiş.

Tabi konfor konusu bir yere kadar kişisel bir durum. Kimisi bir süre kullandıktan sonra rahatsız olduğunu söyleyebiliyor kimisi ise oldukça rahat olduğunu dile getirebiliyor.

Amazondan baksanız vergisiz kargosuz görünen fiyatında Türkiye garantili ürün alıyorsunuz arkadaşlar. Amazon'da 80 dolar. Yaklaşık 500 TL.
Bu arada oyunlardaki ses kalitesi kıyaslandığında HS50 vs HS70 arasında nasıl bir fark vardır? Yoksa fiyat farkının sebebi kablosuz özelliği mi?

Asıl amacım; kablosuz olması değil. Kaliteli bir şekilde ses kasabilmek. Büyük ihtimalle kablosu ile kullanacağım. Sadece kablolu olan bu fiyat bandındaki diğer kulaklıklara kıyasla bunun bir eksisi olur mu? Yani bunun kablosunun takılıp çıkarılabilir oluşu bir eksi yaratır mı?
Kulaklığın kablosu sadece şarj işlevini yerine getiriyor. Kablolu kullanamıyorsunuz.

Kulaklığın kablosu sadece şarj işlevini yerine getiriyor. Kablolu kullanamıyorsunuz.
Kabloluyla bir farkı olur mu? Örneğin HS50 ile kıyasla oyun içi seste bir sıkıntı yaşar myım? Ya da ses kasma konusunda bir handikap yaratır mı kablosuz olması. Anakartım B450 S2H. Şimdiden teşekkür ederim.

Kabloluyla bir farkı olur mu? Örneğin HS50 ile kıyasla oyun içi seste bir sıkıntı yaşar myım? Ya da ses kasma konusunda bir handikap yaratır mı kablosuz olması. Anakartım B450 S2H. Şimdiden teşekkür ederim.

Güzel soru, ayrıca bu fiyata daha iyi ses kalitesine sahip denilebilecek kulaklıklar nedir?

Bu arada oyunlardaki ses kalitesi kıyaslandığında HS50 vs HS70 arasında nasıl bir fark vardır? Yoksa fiyat farkının sebebi kablosuz özelliği mi?

HS50 ile HS60 arasındaki farkın harici ses kartı olduğu söyleniyor. Bu durumda HS50 alırsanız ses kartınızın performansı da önem kazanacaktır. HS70 de ise dahili ses kartı var. Kablosuz performansının ne kadar iyi olduğu kullanmadan söyleyemem ama bu fiyat aralığında başka alternatif gözükmüyor.

HS50 ile HS70 değil de HS60 ile HS70'i kıyaslamak bu açıdan daha mantıklı olsa gerek.

Kendini kanıtlamış bir kulaklık seti. Eğer oyun odaklı kablosuz bir kulaklık almayı düşünseydim bunu değerlendirirdim. Doların da uçtuğu malum. Bu fırsatlar her zaman ele geçmiyor.

Tabi hiçbir kulaklık kullanmadan kişisel olarak net bir açıklama yapılamaz.

İnceleme videolarına da bakabilirsiniz. Şarj olurken kullanma özelliği iyiymiş bu arada :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kablosuzda bir problem hissetmedim. Gayet güzel sesler. Anakartınızın önemi yok, dahili ses kartı var.

Hocam inceleme videosunda ses çıkmıyorken düşük bir dip sesten bahsedilmiş. Siz bunu hissettiniz mi yada yaşadınız mı peki? Bir de uzun kullanımda rahatlığı konusunda nasıl hissettirdi.
Evet bir dip ses var ama alışıyorsunuz. Ben ilk taktığımda ne oluyor demiştim de, şu an kulaklığın kafamda çalışıp çalışmadığını unutuyorum bazen.

Rahatsızlık sorunu da yaşamadım. Sadece kulağımı çok acıtıyordu ama o benim kulağımla alakalı bir sorun, kulaklıkla değil.

Corsair HS70 kullanıyorum. Ben de hemen hemen 500 TL'ye yurtdışından almıştım.

Fırsatı kaçırmayın. Ayrıca Void Pro RGB de tavsiye etmiyorum, HS70 çok daha oturaklı bir kulaklık. En azından bana göre.

Sadece kablosuz özelliğine bile değer.

Bende İtopya üzerinden Hs 70 aldım 500tl fiyat ile ürün elime bugün geçti fakat PC ye hiçbir şekilde bağlayamadım Corsair ın kendi sitesinde dediği ses kapatma tuşuna basılı tutup tekrardan açma ve aygıt yöneticisinden kaldırıp cihazı tekrar bağlama yollarını denedim fakat olmadı lütfen yardımcı olabilir misiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı