Corsair HS70 ve Void Pro Wireless büyük indirimde

USB'yi taktıktan sonra sağ kulaklığın arkasındaki güç tuşuna basınca otomatik bağlanması gerekiyor. Sizde neden olmadı bilgim yok açıkçası.

Corsair HS70 kullanıyorum. Ben de hemen hemen 500 TL'ye yurtdışından almıştım.

Fırsatı kaçırmayın. Ayrıca Void Pro RGB de tavsiye etmiyorum, HS70 çok daha oturaklı bir kulaklık. En azından bana göre.

Sadece kablosuz özelliğine bile değer.
Hocam bi şey soracağım size. Şarjı diyelim ki %70-80 civarlarında, yanan ışık hangi renk sizde kırmızı mı yeşil mi?

Hocam bi şey soracağım size. Şarjı diyelim ki %70-80 civarlarında, yanan ışık hangi renk sizde kırmızı mı yeşil mi?
Valla kalibrasyonu kaydı aletin. Ama normal koşulda yeşil yanması lazım.

Kırmızı yanıyorsa da dert etmeyin. Kalibrasyon hatasıdır. Saatlerce kullanılabilir.

Merhabalar, ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum ancak kulaklarım biraz büyük olduğu için biraz endişe duyuyorum rahatsızlık verirse diye. G230 kullanan biri olarak onun kulağıma tam olduğunu söyleyebilirim ancak bu kulaklığın ped kısmının derinliği kaç cm acaba, ölçmeniz mümkün müdür? Yükseklik ve genişliği kulağıma uyar gibi gözüküyor, 6,5x5,5 santimetreymiş ancak kulağın girdiği kısmın derinliği de biraz önemli benim için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı