Corsair HS80 cızırtı yapıyor

IDarkGold

Decapat
Daha fazla  
Öncelikler merhaba şu an aktif olarak kullandığım olan Corsair markasının HS80 isimli model kulagının ique adlı yazılmını kurunca cızırtı yapıyor. Microsoft Store'den ekstra olarak almıs oldugum Dolby accses yazılımını acınca bir sorun yok fakat kulaklıgın kendı yazılımını kullanınca cızırtı yapıyor. Kulaklığı sök tak yapınca düzeliyor. Daha önce bu sorunu yaşayan birisi var mı? Var ise yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu zamana kadar sorun yoktu dün güncelleme geldi yaptım sonrasında windowsun sesini açıp kıstığımda cız cız ses geliyordu sağ taraftan. Belki driver ile ilgili bir sorundur. Bugün driveri silip test edicem en kötü garantiye gidecek.

Bende de garip bir şekilde sıvı soğutmada aynısını yaşıyorum mail gönderdim birkaç defa yanlış takmıssınızdır dediler sıvı soğutmanın rengini vs değişince dzzz diye bir ses çıkıyor.

Garantiye gönderin diyecektim Türkiye'de servisi yok sanırsam. Aldığınız yer ile iletişime geçip değişim talep edebilirsiniz. Kulaklık işi biraz şans istiyor maalesef.

Kulaklıkta bir sorun yok kendi uygulaması sıkıntılı Dolby accses uygulamasından ayarladıgımda bir sorun olmuyor fakat o zamanda ses kendi uygulaması kadar kaliteli gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı