Corsair HS80 için kafa bandı önerisi

halilserkan

Hectopat
Daha fazla  
Corsair HS80 kulaklığım var ve kafam biraz büyük olduğundan üstten sıkma yapıyor. Cırt cırtı en son getirmeme ve bant kulaklığın en üstüne dayanmasına rağmen süngeri incecik olduğundan başımı ağrıtıyor 2-3 saatten sonra. Bunun için süngeri rahat ve kalın kafa bandı almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden garantiye yolladınız ne oldu? Bende dün sipariş verdim ama çok kararsızım MediaMarkt'ta kablolu versiyonunu denedim kafa bandı kısmı bir tık sıkıntı olacakmış gibi geldi ama ben mikrofonu için falan bayağı istediğim için sipariş verdim.Önerirmisiniz siz

Ben kulaklığı 3 ay kutuda yatırdım toplasan 2 3 hafta kullandım. Kulaklık geldiğinde üst tarafında sarılık vardı herhangi bir şeye engel değil diye iade etmedim. Sonra baktım Windows sesini açıp kapattığımda sağ taraftan cızırtı geliyordu. Baktım USB yerinin orada kablo yırtılmış ben kulaklığı hareket bile ettirmedim ama bu oldu. Sonra İtopya'ya gönderdim bunlarda inceleyip teknik servise gönderdi. Oradan 3.5 hafta sonra cevap geldi iadeye düşmüş diye bende değişim talep ettim İtopya'ya söyleyip. Dedim ya ürünümün aynısını verin ya da benzer kalitede iyi bir kulaklık gönderin bana Rampage Gamepower önermeyin dedim. İşte şimdi öneri sunacaklar mailin gelmesini bekliyorum. Bana gelip böyle kötü öneride bulunurlarsa şikayetçi olacağım zaten. Ürünümü ben 1.5 aydır kullanamıyorum üstüne bana önerdikleri şey dandik derim. 50 kere konuşmuşumdur. Sesini çıkartmazsan ve bağırmazsan kimse ilgilenmiyor.

Benim kafam büyük olduğu için üstten sıkma yaptı. Kafam tam kulaklığın üstüne değdiği icin yastıkta ince olduğundan 2 3. Saatte ağrı yapıyordu.

Hocam az önce kargo geldi bi baktım itopya yazıyor kutuda. Açtım baktım kulaklığın aynısı benim kutumu geri yollamışlar içindeki kulaklığı değişmişler 0 koyulmuş. Depodan swaplandı diyor.

Son düzenleme:
Benim kafam büyük olduğu için üstten sıkma yaptı. Kafam tam kulaklığın üstüne değdiği icin yastıkta ince olduğundan 2 3. saatte ağrı yapıyordu.

Hocam az önce kargo geldi bir baktım İtopya yazıyor kutuda. Açtım baktım kulaklığın aynısı benim kutumu geri yollamışlar içindeki kulaklığı değişmişler 0 koyulmuş. Depodan swaplandı diyor.

Hayırlı olsun, benim kulaklığimda kargoya verilmis.

@halilserkan ⁸i.

Ses seviyesi nasıl?

Son düzenleme:
Ses seviyesi beni şahsen tatmin ediyor. %50de kullanıyorum oyunlarda bunu 20 30lara kadar düşürüyorum. Ama bunda da aynı sorun var eskiden bu sorun yoktu. Mesela windows sesini açıp kapatırken cızırtı oluyor sol tarafta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı