HS80 RGB Wireless modelinin incelemesini izlediğimde, inceleyen kişi "kulaklık şarj olurken kablolu olarak da kullanabiliyorsunuz." demişti. Sanırsam HS80 Max modeli bir üst model. Bundan dolayı aynı özelliğin bu kulaklıkta da olabileceğini düşündüm ancak bir bilgi bulamadım. Sanırım dediğiniz gibi.Hocam büyük ihtimalle şarjdayken çalışma özelliği yoktur. Bendeki JBL Quantım 600'de de aynı şekilde. Şarja taktığınız an cihaz off moduna geçiyor. Araştırdığım kadarıyla güvenlik amacıyla yapılan bir şeymiş. Pille alakalı bir kaza yaşanmasın diye.
Hocam kablolu çalıştırmayı denedim, bayağı da bir kurcaladım çalıştırmak için. Ne yaparsam yapayım bilgisayar kulaklığı görmedi, Corsair'ın iCUE yazılımında bile kulaklık gözükmüyor. Buna rağmen bence kablolu çalışmaması büyük bir eksi değil çünkü ben bu kulaklığı en son 2 gün önce şarj ettim ve hem dışarıdayken bluetooth ile, hem de evde bilgisayarda sürekli olarak kullandım. 2 gün içerisinde en az 16 saat kullandım ve anlık olarak şarj %32 civarında. Bir gece uyumadan önce adaptör ile prizde şarja takıp uyuyabilirsiniz. Şarj soketi TYPE-C olduğundan dolayı bir sıkıntı yaşamazsınız. Bunun haricinde bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.Bu kulaklığı sipariş verecektim. Böyle bir özelliği yoksa vazgeçeceğim. Kablolu çalışmıyor mu gerçekten?
Hocam kablolu çalıştırmayı denedim, bayağı da bir kurcaladım çalıştırmak için. Ne yaparsam yapayım bilgisayar kulaklığı görmedi, Corsair'ın iCUE yazılımında bile kulaklık gözükmüyor. Buna rağmen bence kablolu çalışmaması büyük bir eksi değil çünkü ben bu kulaklığı en son 2 gün önce şarj ettim ve hem dışarıdayken Bluetooth ile, hem de evde bilgisayarda sürekli olarak kullandım. 2 gün içerisinde en az 16 saat kullandım ve anlık olarak şarj %32 civarında. Bir gece uyumadan önce adaptör ile prizde şarja takıp uyuyabilirsiniz. Şarj soketi Type-C olduğundan dolayı bir sıkıntı yaşamazsınız. Bunun haricinde bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Nova 7 hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden yorum yapamam ama HS80 Max için kulaklığın mikrofonunun yaka mikrofonu kalitesinden farkı olmadığını söyleyebilirim. Kulaklık aşırı derecede hafif ancak kulaklığı deneme şansınız varsa denemenizi öneririm çünkü kafanız bir tık büyükse kafanıza tam oturmama ihtimali var kulaklığın. Benim kafam ile yukarıdaki sert plastik arasında hiç fark yok mesela. Eğer "ben bunu alırım, dışarıda telefonuma bağlayarak da kullanırım" diye düşünüyorsanız, mikrofonun ucundaki kırmızı led kapanmıyor, dışarıda yürüyen radar gibi dolaşıyorsunuz demek doğru olur. Bu benim pek de umrumda değil gerçi. Bunun haricinde şarj konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, aşırı derecede uzun gidiyor şarjı, %20'ye düşse bile 5-6 saat götürür sizi, ki %20-25 civarına düşünce kulaklık "low battery" diyerek sizi uyarıyor zaten.Hocam bu kulaklık ve Nova 7 arasında kalmıştım. Bu kulaklığı rahatlık ve uygun olduğu için tercih etmeyi düşünüyordum. Haklısınız ama insan olarak elbet şarj etmeyi unutursam o ara kafa dağıtmak için oyuma girmek istersem bu DJR'um can sıkabilir. Bilemedim şu an. Siz ne düşünüyorsunuz iki kulaklık için.
Hocam kulaklık çok mu küçük, kabloluya göre performans düşüklüğü var mı ve genel anlamda memnun musunuz?Nova 7 hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden yorum yapamam ama HS80 Max için kulaklığın mikrofonunun yaka mikrofonu kalitesinden farkı olmadığını söyleyebilirim. Kulaklık aşırı derecede hafif ancak kulaklığı deneme şansınız varsa denemenizi öneririm çünkü kafanız bir tık büyükse kafanıza tam oturmama ihtimali var kulaklığın. Benim kafam ile yukarıdaki sert plastik arasında hiç fark yok mesela. Eğer "ben bunu alırım, dışarıda telefonuma bağlayarak da kullanırım" diye düşünüyorsanız, mikrofonun ucundaki kırmızı led kapanmıyor, dışarıda yürüyen radar gibi dolaşıyorsunuz demek doğru olur. Bu benim pek de umrumda değil gerçi. Bunun haricinde şarj konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, aşırı derecede uzun gidiyor şarjı, %20'ye düşse bile 5-6 saat götürür sizi, ki %20-25 civarına düşünce kulaklık "low battery" diyerek sizi uyarıyor zaten.
Hocam şimdi gördüm. Kulaklık öyle aşırı küçük değil ama kafanız normalden fazla büyükse kulağınıza uymayacaktır. Kablolu kullanamıyoruz kulaklığı maalesef ama genel anlamda ben çok memnunum.Hocam kulaklık çok mu küçük, kabloluya göre performans düşüklüğü var mı ve genel anlamda memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.