Corsair HS80 Max ne zaman stoklara gelir?

Alucard-sama

Megapat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bundan birkaç hafta önce Corsair HS80 Max kulaklığı tanıtıldı. Amerika'da ve Avrupa'da satışa sunulmuş fakat Türkiye'de stok yok. Eski versiyonda da sadece 1-2 satıcı var ve fiyatı "aşırı" şişirmişler. Bu kulaklıkların ne zaman stoklara geleceği belli mi? Bilen varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim.

6890TL gibi saçma bir fiyatla alabilirsiniz. Amazon Germany satıcı olarak görünüyor. Yakında yerel daha uygun bir fiyatla Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum.(Güncel kur ile yaklaşık 229€ tutuyor.)

6890TL gibi saçma bir fiyatla alabilirsiniz. Amazon Germany satıcı olarak görünüyor. Yakında yerel daha uygun bir fiyatla Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum.(güncel kur ile yaklaşık 229€ tutuyor.)

Oradan satın aldım fakat stok kalmamış. Şu an İtopya da satışta. Benim gibi almak isteyenler varsa İtopya'dan alabilir.
Link:CORSAIR HS80 MAX WIRELESS USB Dolby Atmos RGB Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA

İlk kullanıcı deneyimim; mikrofon ve ses kalitesi harika fakat kulaklığın kablosu çalışmıyor. Buna ek olarak Corsair'in yazılımı üzerinden güncelleme yapmaya çalıştığımda da hata veriyor.

Oradan satın aldım fakat stok kalmamış. Şu an İtopya da satışta. Benim gibi almak isteyenler varsa İtopya'dan alabilir.
Link:CORSAIR HS80 MAX WIRELESS USB Dolby Atmos RGB Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA

İlk kullanıcı deneyimim; mikrofon ve ses kalitesi harika fakat kulaklığın kablosu çalışmıyor. Buna ek olarak Corsair'in yazılımı üzerinden güncelleme yapmaya çalıştığımda da hata veriyor.
Ne yazık ki eski modeldeki gibi kablolu deseği yokmuş. Firmware update desteği olmadan mikrofon çok kötüydü diyorlar. Hiç firmware update yapamadınız mı?

Ne yazık ki eski modeldeki gibi kablolu deseği yokmuş. Firmware Update desteği olmadan mikrofon çok kötüydü diyorlar. Hiç Firmware Update yapamadınız mı?

Hocam direkt kablonun kendisi çalışmıyor 😀. Mouse ve klavyeyi şarj etmek için taktım onlarda da çalışmadı. Hayır hiçbir Firmware Update'i yapamadım. USB'sini güncellemeye çalıştığımda yazılım bir anda görmemeye başlıyor cihazı, kulaklık güncellemesinde de hata veriyor ya da güncelleniyor da takılı kalıyor. Umarım itopya beni yormadan değişim alır.

Hocam direkt kablonun kendisi çalışmıyor 😀. Mouse ve klavyeyi şarj etmek için taktım onlarda da çalışmadı. Hayır hiçbir Firmware Update'i yapamadım. USB'sini güncellemeye çalıştığımda yazılım bir anda görmemeye başlıyor cihazı, kulaklık güncellemesinde de hata veriyor ya da güncelleniyor da takılı kalıyor. Umarım itopya beni yormadan değişim alır.
itopya almayı dusunuyorum bu kulaklıgı sorun yasadınızmı almalımıyım bu kulaklıgı

İtopya almayı dusunuyorum bu kulaklıgı sorun yaşadınız mı almalı mıyım bu kulaklıgı.

Hocam dediğim gibi. Kulaklığın mikrofon ve kulaklık ses kalitesi harika fakat yeni bir kulaklık olduğu için üretim hataları vs. çok. İtopya aracılığıyla servise yolladım bakalım.

Bu model ile kablolu HS 80 arasında başka fark var mı? 2500 liraya kablolu modelini alsam mı diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı