Elektronik Corsair HS80 Max Wireless 5.299 TL

RavenLoft

Centipat
Katılım
10 Temmuz 2022
Mesajlar
185
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair HS80 Wireless kulaklığın az gelişmiş, Bluetooth eklenmiş ve kullanım ömrü bayağı arttırılmış versiyonu. Fiyat yurt dışı seviyesinde denebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemesini de konuya eklerseniz daha iyi olur. Alacak kişi daha detaylı bilgi sahibi olabilir.
 
Corsair HS80 Wireless kulaklığın az gelişmiş, Bluetooth eklenmiş ve kullanım ömrü bayağı arttırılmış versiyonu. Fiyat yurt dışı seviyesinde denebilir.


Merhaba kulaklığı indirimli fiyattan aldım. HS80'in kablolu versiyonunu kullanıyordum ve bir süredir bunu gözüme kestirdim. İndirim gelince de aldım. Kulaklıkta bağlantı kopma sorunu var. Reddit'ten bakınca çoğu kişide de bu sorunun olduğunu gördüm. Kulaklık aşırı güzel ve mikrofonu olağanüstü. Ama Corsair iCUE yazılımı çok dengesiz ve sorunlu bir yazılım. Bu sorunları göze alarak satın alın.
 
Kablolu modelini kullanıyorum, önce hyper x cloud II alıp yaklaşık bir ay kullanıp konfor ve ergonomi açısından aşırı rahatsız bulduğumdan dolayı geçmiştim hs85'e, iyi ki geçmişim diyorum. Gerçekten her anlamda cloud II'yi tokatlar. (izolasyon hariç, konfordan o kadar ödün verince kafayı ve kulakları o kadar sıkan bir kulaklık yapınca bi zahmet izolasyonu biraz daha iyi)

Onun dışında iCUE yazılımını kullanıp problem yaşayanlar olmuş, yaklaşık 6 aydır hs85'i kullanıyorum bundan önce de 3 yıl kadar hs35 kullanmıştım, hiç birinde iCUE yazılımını indirmeye ihtiyaç duymadım. O yazılımdan dolayı almaktan çekinenler var ise bence onu gözardı edebilir.

Son olarak sormak istediğim bir şey var; hs80 ve hs80 max arasında tam olarak nasıl bir fark var? (Bluetooth ve batarya ömrü dışında) kalite veya performans anlamında bir fark var mı?
 

Geri
Yukarı