Corsair HS80 Max Wireless alınır mı?

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller,

6339TL vergiler ve kargo dahil fiyat ile Amazon.com üzerinden Corsair HS80 Max Wireless ürünü alınır mı sizce?

Hocam 6000TL'ye alınır ama. Eğer ayrıyetten bir mikrofonunuz. Yoksa attığım şekilde alın bence.

Hani benim hali hazırda kullandığım bir mikrofon var ben kulaklık istiyorum derseniz sadece alınabilir ama onda da mikrofonu çıkmadığı için bilemiyorum. Performans olarak üzmez ama.

@AllyFeedon Sanırım sizde de bu ürün varmış, yeni ürünler hakkında bilginiz var ise tavsiyede bulanabilir misiniz?

Hocam 6000TL'ye alınır ama. Eğer ayrıyetten bir mikrofonunuz. Yoksa attığım şekilde alın bence.

Hani benim hali hazırda kullandığım bir mikrofon var ben kulaklık istiyorum derseniz sadece alınabilir ama onda da mikrofonu çıkmadığı için bilemiyorum. Performans olarak üzmez ama.
Hali hazırda mikrofonum yok eğer dediğiniz gibi daha uygun fiyata harici mikrofon ile tercih edebileceksem tabiki bir seçenek benim için. Önermiş olduğunuz kulaklık nasıldır? G535, Steelseries Arctis Nova 7, Cloud 2 Wireless, Cloud Alpha Wireless ve Razer özelinde değerlendirildiğinde sizce nasıldır?

@AllyFeedon Sanırım sizde de bu ürün varmış, yeni ürünler hakkında bilginiz var ise tavsiyede bulanabilir misiniz?

Hali hazırda mikrofonum yok eğer dediğiniz gibi daha uygun fiyata harici mikrofon ile tercih edebileceksem tabiki bir seçenek benim için. Önermiş olduğunuz kulaklık nasıldır? G535, Steelseries Arctis Nova 7, Cloud 2 Wireless, Cloud Alpha Wireless ve Razer özelinde değerlendirildiğinde sizce nasıldır?
G733 veya Steelseries Arctis 7P alın. Aynı bütçede diğer kulaklıklar o iyi değiller.

Ya bunu yada g733 alıp harici mikrofon kullanmak daha mantıklı.

G733 veya Steelseries Arctis 7P alın. Aynı bütçede diğer kulaklıklar o iyi değiller.

Ya bunu yada g733 alıp harici mikrofon kullanmak daha mantıklı.
Steelseries’de sanırım telefona bağlama imkanım da var doğru mudur?

Bu Bluetooth özellikli kulaklıklarda mikrofon ve kulaklığı aynı anda kullanamadığımıza dair bir şey okumuştum ama?
Kullanırsınız hocam niye kullanamyasınız. Bilgisayarda harici mikrofon kullanıcaksınız zaten. Bluetooth olarak da mikrofon kullanılır.

Bilgisayara veya başka cihaza bağlayınca bluetooth nası çalışıyorsa telefonda da aynı çalışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı