Alınır bence.Merhaba iyi sosyaller,
6339TL vergiler ve kargo dahil fiyat ile Amazon.com üzerinden Corsair HS80 Max Wireless ürünü alınır mı sizce?
Kablolusu için daha iyi diyorlar ama bu fiyata değer mi sizce?Alınır bence.
Hali hazırda mikrofonum yok eğer dediğiniz gibi daha uygun fiyata harici mikrofon ile tercih edebileceksem tabiki bir seçenek benim için. Önermiş olduğunuz kulaklık nasıldır? G535, Steelseries Arctis Nova 7, Cloud 2 Wireless, Cloud Alpha Wireless ve Razer özelinde değerlendirildiğinde sizce nasıldır?Hocam 6000TL'ye alınır ama. Eğer ayrıyetten bir mikrofonunuz. Yoksa attığım şekilde alın bence.
![]()
Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.719,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Fifine Ampligame A8 Yayıncı Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Fifine Ampligame A8 Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Fifine Ampligame A8 Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 2.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hani benim hali hazırda kullandığım bir mikrofon var ben kulaklık istiyorum derseniz sadece alınabilir ama onda da mikrofonu çıkmadığı için bilemiyorum. Performans olarak üzmez ama.
G733 veya Steelseries Arctis 7P alın. Aynı bütçede diğer kulaklıklar o iyi değiller.@AllyFeedon Sanırım sizde de bu ürün varmış, yeni ürünler hakkında bilginiz var ise tavsiyede bulanabilir misiniz?
Hali hazırda mikrofonum yok eğer dediğiniz gibi daha uygun fiyata harici mikrofon ile tercih edebileceksem tabiki bir seçenek benim için. Önermiş olduğunuz kulaklık nasıldır? G535, Steelseries Arctis Nova 7, Cloud 2 Wireless, Cloud Alpha Wireless ve Razer özelinde değerlendirildiğinde sizce nasıldır?
Steelseries’de sanırım telefona bağlama imkanım da var doğru mudur?G733 veya Steelseries Arctis 7P alın. Aynı bütçede diğer kulaklıklar o iyi değiller.
Ya bunu yada g733 alıp harici mikrofon kullanmak daha mantıklı.![]()
SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.248,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet steelseries'de bluetooth ile telefona bağlama şansınız da mevcut.Steelseries’de sanırım telefona bağlama imkanım da var doğru mudur?
Bu Bluetooth özellikli kulaklıklarda mikrofon ve kulaklığı aynı anda kullanamadığımıza dair bir şey okumuştum ama?Evet steelseries'de bluetooth ile telefona bağlama şansınız da mevcut.
Kullanırsınız hocam niye kullanamyasınız. Bilgisayarda harici mikrofon kullanıcaksınız zaten. Bluetooth olarak da mikrofon kullanılır.Bu Bluetooth özellikli kulaklıklarda mikrofon ve kulaklığı aynı anda kullanamadığımıza dair bir şey okumuştum ama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.