Corsair HS80 vs HyperX Cloud III

pikapyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 3000TL civarı bir kulaklık alacağım ve genelde bu iki kulaklık önerilmiş. Hangisini almalıyım? Corsair HS80 2600TL, HyperX Cloud III 3000TL.

Merhaba, 3000TL civarı bir kulaklık alacağım ve genelde bu iki kulaklık önerilmiş. Hangisini almalıyım? Corsair HS80 2600TL, HyperX Cloud III 3000TL.
Oyun sapığıysanız Cloud 2 Her şeyi yaparım derseniz HS80
Cloud 3 Cloud 2 'den daha kötü kullanıcılara göre sadece mikrofonu daha iyi.

Tercihine göre değişir. Eğer kafa bantlı ve kumaş bir kulaklık istiyorsan HS80. Deri ve kafa bantsız kulaklık istiyorsan Cloud III. Bence HS80 daha güzel bir tercih. Mikrofonunu da çok övüyorlar. Biraz daha bütçe çıkıp 7.1 versiyonunu almak da var. 7.1 olması 1. şart ise Cloud III al.

Oyun sapığıysanız Cloud 2 Her şeyi yaparım derseniz HS80
Cloud 3 Cloud 2 'den daha kötü kullanıcılara göre sadece mikrofonu daha iyi.
He bir de o var. Cloud III, Cloud II kadar beğenilmedi sanırsam ve de yeni bir kulaklık.

He bir de o var. Cloud III, Cloud II kadar beğenilmedi sanırsam ve de yeni bir kulaklık.

Ses olarak daha kötü mikrofonu çıkmıyor garip bir şey yapmışlar Cloud 2'nin namını kirletiyor desem yeridir.

Ses olarak daha kötü mikrofonu çıkmıyor garip bir şey yapmışlar Cloud 2'nin namını kirletiyor desem yeridir.
HyperX kulaklıklarını ben beğenmiyorum, nedir bu Cloud 2 sevdası insanlarda pek anlamadım. Gerçi oyun manyağı değilim, daha çok müzik dinliyorum. Şu anki kulaklığımı almasam HS 80 Wireless alacaktım.

HyperX kulaklıklarını ben beğenmiyorum, nedir bu Cloud 2 sevdası insanlarda pek anlamadım. Gerçi oyun manyağı değilim, daha çok müzik dinliyorum. Şu anki kulaklığımı almasam HS 80 Wireless alacaktım.

Bende hiç devamlı kullanmadım ama 1 kez denedim özellikle adamın yerini noktasına kadar anlayabiliyorsunuz.

Ama baş ağrıtan bir kulaklık müzik ve video gibi şeylere fazla uygun değil esporcu gibi kişilere uygun ya da rank kasan kişilere.

Cloud 3 Cloud 2'den daha iyi sürücü ve mikrofona sahip ama frekans tepki eğrisinden dolayı bazı kişiler Cloud 3'ün daha kötü olduğunu düşünüyor, öyle bir şey yok. HS80 hem ses kalitesi hem de mikrofon olarak Cloud 3'ten önde bir model. Ama aynı şekilde frekans tepki eğrisi kötü yani bir ekolayzıra ihtiyacı var. Ben olsam HS80 alırdım.

Cloud 3 Cloud 2'den daha iyi sürücü ve mikrofona sahip ama frekans tepki eğrisinden dolayı bazı kişiler Cloud 3'ün daha kötü olduğunu düşünüyor, öyle bir şey yok. HS80 hem ses kalitesi hem de mikrofon olarak Cloud 3'ten önde bir model. Ama aynı şekilde frekans tepki eğrisi kötü yani bir ekolayzıra ihtiyacı var. Ben olsam HS80 alırdım.
Kullanıcılara göre yazdım zaten 3 yerine hala 2 tercih ediyor çoğu kişi ben etmişim gibi yazmışsınız.

Kullanıcılara göre yazdım zaten 3 yerine hala 2 tercih ediyor çoğu kişi ben etmişim gibi yazmışsınız.

Üzerinize alınmayın hocam sadece yazdığınız mesajın yanlış olduğunu düşündüğüm için beğenmedim. Herkes sonuçta annesinin karnından odyofil olarak çıkmıyor :), yavaş yavaş bu tarz yorumlar ile kavramaya başlıyorsunuz. Cloud 2 2016 yılında gerçekten efsane bir modelmiş ama şu an aynı şey söz konusu değil. Cloud 2 Cloud 3'ten daha iyi demek çok mantıksız çünkü sürücü teknik olarak daha kaliteli olmuş(ses kalitesi için en önemli faktör) ve internetteki testlerde mikrofonunda belirgin kalite artışı var. Tek sorunları çoğu "gamer" kulaklıkta olduğu gibi frekans tepki eğrisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı