Corsair HS80 Max vs HyperX Cloud III

Bütçe
3000 — 8000
ROG pelta seviyesinde değil, üstüne bir de gövde kırılma sorunu var.

Hocam forumlarda gezerken 2 kulaklığa denk geldim. Aslında adlarını daha önce duymuştum. Asus ROG Delta II ve Logitech G PRO X2. Aslında fiyatı tuzlu ürünler ancak taksit fırsatıyla alınabilecek ürünler. Bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Asus ROG Pelta yeterli mi yoksa bu kulaklıklara kadar yükselmek değer mi?

fps oyunları oynuyorum iyide oynuyorum yıllarımı vermiş birisi olarak cloud 3s aldım csde son ses pcninde son sesi açık şekilde cs açtığımda ses çok az geliyordu eq ayarlarına falan gittiğimde yine aynı asla önermiyorum
Sesi çok kısık bende iade ettim
Ama
Logitech G PRO X2
Gerçekten iyi ve kaliteli
bu arada kablosuzlardan kablolu performansu bekleme hiç biri dandik kablosuzlar kadar kaliteli değil emin ol sadece konforun çok iyi artıyor

fps oyunları oynuyorum iyide oynuyorum yıllarımı vermiş birisi olarak cloud 3s aldım csde son ses pcninde son sesi açık şekilde cs açtığımda ses çok az geliyordu eq ayarlarına falan gittiğimde yine aynı asla önermiyorum
Sesi çok kısık bende iade ettim
Ama
Logitech G PRO X2
Gerçekten iyi ve kaliteli
bu arada kablosuzlardan kablolu performansu bekleme hiç biri dandik kablosuzlar kadar kaliteli değil emin ol sadece konforun çok iyi artıyor
Hocam 2 sorum olacaktı, Logitech G PRO X 2 aldınız mı bilmiyorum ancak aldıysanız kutu içeriğinde USB C dongle'ı var mıydı? 2.4GHz kullanmak için soruyorum çünkü laptopumdaki tüm USB A portları dolu ve USB C takmam gerekiyor.

Ayrıca sondaki imanızı tam anlamadım kablolu kulaklıklar mı daha iyi performans veriyor kablosuz mu?

Hocam 2 sorum olacaktı, Logitech G PRO X 2 aldınız mı bilmiyorum ancak aldıysanız kutu içeriğinde USB C dongle'ı var mıydı? 2.4GHz kullanmak için soruyorum çünkü laptopumdaki tüm USB A portları dolu ve USB C takmam gerekiyor.

Ayrıca sondaki imanızı tam anlamadım kablolu kulaklıklar mı daha iyi performans veriyor kablosuz mu?
Usb dongle var hocam sadece
Sondaki cümlemde ciddi derecede ses kasmak istiyorsanız kablolular kadar iyi bir ses veren modelle daha karşılaşmadım ama kablosuzlarda aşırı konforlu dediğim gibi

Kullanmiyorum fakat @kxy hocam kullaniyor.
Kullanmadığın bir ürünü neden her yere yazıyorsun? Bizzat uzun süreli de deneyimlemediysen eğer neden yani? Günlerdir kablosuz kulaklık arıyorum, kendimde olanı iade edeceğim ve senin yazdığın ROG Pelta önerilerinden dolayı doğru düzgün bir çözüme ulaşamıyorum. ROG Pelta içermeyen soruda bile ROG Pelta yazıyorsun.

Yurtdışında $110 civarına satılan Pelta, Türkiye'de 7.000₺'ye satılıyor. Aradaki fiyat farkı uçurum, bunun yanında Cloud IIIS ise dolar bazında Türkiye'ye aynı fiyattan satılıyor. Bunları araştırıyor musun?

Kullanmadığın bir ürünü neden her yere yazıyorsun? Bizzat uzun süreli de deneyimlemediysen eğer neden yani? Günlerdir kablosuz kulaklık arıyorum, kendimde olanı iade edeceğim ve senin yazdığın ROG pelta önerilerinden dolayı doğru düzgün bir çözüme ulaşamıyorum. ROG pelta içermeyen soruda bile ROG pelta yazıyorsun.

Yurt dışında $110 civarına satılan pelta, Türkiye'de 7.000₺'ye satılıyor. Aradaki fiyat farkı uçurum, bunun yanında Cloud ıııs ise dolar bazında Türkiye'ye aynı fiyattan satılıyor. Bunları araştırıyor musun?

Bunun icin konu acabilirsin mesela, oneri yapmak serbest. Butcesindeki en iyi kulakliklardan oldugu icin oneriyorum, sadece ben onermiyorum bu arada. Kullanici deneyimlerine bakmak bu kadar zor olmamali.

Kullanmadığın bir ürünü neden her yere yazıyorsun? Bizzat uzun süreli de deneyimlemediysen eğer neden yani? Günlerdir kablosuz kulaklık arıyorum, kendimde olanı iade edeceğim ve senin yazdığın ROG Pelta önerilerinden dolayı doğru düzgün bir çözüme ulaşamıyorum. ROG Pelta içermeyen soruda bile ROG Pelta yazıyorsun.

Yurtdışında $110 civarına satılan Pelta, Türkiye'de 7.000₺'ye satılıyor. Aradaki fiyat farkı uçurum, bunun yanında Cloud IIIS ise dolar bazında Türkiye'ye aynı fiyattan satılıyor. Bunları araştırıyor musun?

ROG Pelta Almanya'da en ucuz 125 Euro ile Amazon tarafindan satiliyor. Teknoloji marketlerinde 130-145 Euro civarinda. Cloud 3S'te dip ses yasayanlar fazla. İyi bir örnek degil. Arctis Nova 7, Nova 5, HS80 Max gibi bircok modelde denedim. HS80 Max harici Pelta hepsinden iyi bir kulaklık. Zaten iskelet sorunlu HS80, kafa yapısı küçükse ancak sorun yasatmaz. Stock ses profili, bass ve tizz dengesi ile performansı, mikrofon gibi konularda Pelta 7000-7500 bandinda en iyi seçenek. Ufak tefek eksileri harici gayet iyi bir kulaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı