Corsair HS80 Max vs HyperX Cloud III

Bütçe
3000 — 8000
ROG Pelta Almanya'da en ucuz 125 Euro ile.Amazon tarafindan satiliyor. Teknoloji msrketlerinde 130-145 Euro civarinda. Cloud 3S'te dip ses yasayanlar fazla. İyi bir örnek degil. Arctis Nova 7, Nova 5, HS80 Max gibi bircok modelde denedim. HS80 Max harici Pelta hepsinden iyi bir kulaklık. Zaten iskelet sorunlu HS80, kafa yapısı küçükse ancak sorun yasatmaz. Stock ses profili, bass ve tizz dengesi ile performansı, mikrofon gibi konularda Pelta 7000-7500 bandinda en iyi seçenek. Ufak tefek eksileri harici gayet iyi bir kulaklık.
Pelta'nın mikrofonu bana daha tiz geliyor, mesela Hyperspeed'de rahatsız olduğum konu da çok boğuk gelmesi ve ayarla bile düzelmiyor. Sesim kalın ve daha çok boğazdan çıktığı için Pelta'da aynı şey olacağını düşünüyorum, Cloud 3S, HS80 Max veya Razer V2 Pro 2023 düşünüyorum. Hepsi bana aynı fiyata geliyor, hangisini önerirsin? Önemli olan rahatlık, iyi mikrofonu olması ve Hyperspeed gibi kulak, baş ağrısı yapacak darlıkta olmaması.

Kullanmadığın bir ürünü neden her yere yazıyorsun? Bizzat uzun süreli de deneyimlemediysen eğer neden yani? Günlerdir kablosuz kulaklık arıyorum, kendimde olanı iade edeceğim ve senin yazdığın ROG Pelta önerilerinden dolayı doğru düzgün bir çözüme ulaşamıyorum. ROG Pelta içermeyen soruda bile ROG Pelta yazıyorsun.

Yurtdışında $110 civarına satılan Pelta, Türkiye'de 7.000₺'ye satılıyor. Aradaki fiyat farkı uçurum, bunun yanında Cloud IIIS ise dolar bazında Türkiye'ye aynı fiyattan satılıyor. Bunları araştırıyor musun?
Çok saçma bence iphoneda yurtdışında çok ucuz Türkiyede pahalı birsey demiyor kimse. Ben rog pelta kullanıyorum alalı 2-3 hafta oldu mikrofon hassasiyeti biraz sinir etti ama sesi çok iyi

Pelta'nın mikrofonu bana daha tiz geliyor, mesela Hyperspeed'de rahatsız olduğum konu da çok boğuk gelmesi ve ayarla bile düzelmiyor. Sesim kalın ve daha çok boğazdan çıktığı için Pelta'da aynı şey olacağını düşünüyorum, Cloud 3S, HS80 Max veya Razer V2 Pro 2023 düşünüyorum. Hepsi bana aynı fiyata geliyor, hangisini önerirsin?

Eğer kafan küçükse HS80 Max öneririm. Kırılma yapıyor aksi halde menteselerden veya tepeden. Iskelet sorunlu bir kulaklık. Yaşanırsada Corsair yardımcı oluyor ancak. Cloud 3S önermiyorum dedigim gibi dip ses yasayanlar fazla. Temizine denk gelinirse tam olaram rekabetci oyuncular icin yapilmis bir kulaklik. Bass ve tizz olarak eski model Cloud 3'e gore cok daha iyi olsada rakiplerinden geride. Razer aralarından en vasatı olur, menteşe olarak zaten sorunlu. Deli gibi şikayet var. Ses kalitesi olarakta rakiplerine göre begenmiyorum fiyatina gore. ROG Pelta veya HS80 Max alirdim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı