Corsair Hydro H45 Alınır mı?

• Konuyu başlatan Mr246
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 9.084

Mr246

Hectopat
Yer
İstanbul
Evet, ilk konumdan herkese selamlar.

Technopat Sosyal H45'i pek sevmiyor. Çoğunluk, tek fanlı bir sıvı soğutucu yerine alınacak olan kaliteli bir hava soğutmanın daha etkili olacağı görüşünde.

Corsair H45 serisi, H55 serisine göre daha performanslı. Bununla birlikte izlediğim karşılaştırmalarda sıklıkla önerilen Arctic Freezer 34 Duo, H45'e göre daha az performans sergileyen H55'in bile gerisinde kalıyor.

Yabancı forumlarda da sevilen bir soğutucu olan H45, alınmazsa neden alınmaz?

Tek fanlı sıvı soğutuculara biraz cadı gözüyle bakıyoruz sanki.

Bahsi geçen karşılaştırma(H55 vs Arctic F34 Duo);

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

H55 bile Arctic F34 Duo'yu geçiyorsa neden H55'den daha güçlü olan H45 önerilmiyor?

Yabancı sitedeki yazı;
Cooling Power
Corsair H45 and Corsair H55 provide different levels of cooling power. In general, Corsair H45 is more powerful, recommended if your computer tends to get hot quickly and frequently. However, if you need a more space-friendly option, Corsair H55 is a great alternative that is already better than most standard fans.

Corsair-H45-vs-H55-GAME-5.jpg

Corsair H45 is capable of providing up to 94 CFM airflow with 3.65mm-H2O static pressure. This model is considerably more powerful than the H55 model. Corsair H45 will keep your computer cool even during an extended gaming session. If your gaming session typically goes for more than just a few hours, this liquid cooler will give the best performance.

Corsair H55 provides up to 57 CFM airflow with 1.9mm-H20 static pressure. Although it is not as powerful as H45, it is already quite better than most standard fans that are without liquid cooling. This model will keep your computer within safe temperatures when you are gaming continuously for several hours. Not very cool, but sufficient to prevent overheating.

Son düzenleyen: Moderatör:
Freezer 34 biraz balon bence. SE-234 ARGB, SE-224-XT gibi ürünler var. Üst seviye istersen SE-207 de var. Mesela ben SE-207 kullanıyorum, çoğu 240mm sıvı soğutucu kullanan kişiden daha iyi sıcaklık değerleri alıyorum.

Arada H55'e kıyasla iki kat CFM değeri var. Sesli olması normal değil mi?
Corsair'ın fanları müthiş sesli genel olarak. A500'de 2350 RPM'leri görüyor mesela, rakipleri 1200-1300 RPM civarındayken.

Arada H55'e kıyasla iki kat CFM değeri var. Sesli olması normal değil mi?
Katlanılabilecek bir ses miktarı değil ama gerçekten. CM 120 Lite da öyle misal. H45 daha sesli hatta. Benim arkadaşımda H45 var, traktör gibi olduğunu söylüyor.

Ha, ben alırım. Fanını değiştiririm dersen bakılabilir ama 500 TL etmez benim gözümde.

Corsair'ın fanları müthiş sesli genel olarak. A500'de 2350 RPM'leri görüyor mesela, rakipleri 1200-1300 RPM civarındayken.
Bütün kasa fanlarım Corsair. Battık bir kere, geri dönüş yok. Sistemi yeni topluyorum. Çalıştırınca uçak motoru gibi ses vermez umarım. Henüz işlemciyi almadığımdan test edemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı