Corsair Hydro H60 vs SilverStone TD03 LITE

MaJRoN

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

Yeni bir sistem topladım ve aşağıda yazmış olduğum ürünlerin siparişini verdim. Başlıktan anlaşılacağı üzere son 1 parça kaldı ve bunun için tavsiyelere ihtiyacım var.

Öncelikle sistemin mevcut parçaları şöyle:

- Anakart: MSI Z170A Gaming M5
- İşlemci: Intel i7 6700k
- Ekran Kartı: MSI GTX 1070 Gaming X
- Kasa: Thermaltake Core V71 Full Tower
- RAM: Kingston 16 GB (2x8) HyperX Fury Black 2666 MHz CL15 XMP
- SSD: Samsung 850 Evo 250GB SATA 3.0
- PSU: Corsair CS Serisi 750W 80+ GOLD Modüler

Öncelikle belirteyim, sistemin öncelikli toplanış amacı oyun.

Şu an düşündüğüm Corsair Hydro H60 ile SilverStone TD03 LITE arasındayım. İkisi de tek fan ve radyatör. Hangisini seçmek akıllıca olacaktır? Veya çift fan ve radyatör seçilmeli mi, seçilmeli ise neden? Mesela Akasa Venom A20, SilverStone TD02 LITE veya Arctic Liquid Freezer 240?

Gerek montajlama ve kullanım esnasında, ağırlığından dolayı işlemciye zarar verme riskinden dolayı, gerek ise estetik bakımından hava soğutma düşünmüyorum.

Bütçe olarak 300-350 lira civarı düşünmekteyim. Gerekli olursa aşılabilir.

Ekstra bir soru olarak siparişini vermiş olduğum RAM'lar ile bir sıkıntı yaşar mıyım? Anakartın uyumluluk listesinde olmasına rağmen, bu kart ve RAM'ler ile ilgili uyum sorunları yaşayanlar mevcut. Bu konuda tecrübesi olan yol gösterirse çok müteşekkir olurum.

Şimdiden teşekkürler, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı