Corsair Hydro ses çıkarır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1650 Super, Ryzen 3 3100
Bütün sıvı soğutmalarda o su sesi var. 7/24 olmuyor o ses, 1-2 saatte 1 kere oluyor ve 5 saniye falan sürüyor. Bu arada aldığın sıvı soğutma gürültülü çalışan ve pek sağlam olmayan bir model.

Bütün sıvı soğutmalarda o su sesi var. 7/24 olmuyor o ses, 1-2 saatte 1 kere oluyor ve 5 saniye falan sürüyor. Bu arada aldığın sıvı soğutma gürültülü çalışan ve pek sağlam olmayan bir model.

Hocam pazarlıkla 300 TL'ye aldım. Ses olarak fazla sorun değil aslında. Genelde kasa masanın altına oluyor. Bir de bu içinde ki sıvı zamanla değişiyor mu?
Uzun yıllar kullandım. Soğutması harika ama bir o kadar gürültülü. İlk önce fan sesi rshstsız ediyordu, sonra pompa vızıldamaya başladı. Bozulmadan çıkardım sistemimden. 5 yıl kadar kullandım ama.

Fanını değiştirme imkanımız yok mu? Bende Dark'ın sessiz fanlarından var 1 tane onu taksam sıkıntı yaratır mı?

Hocam pazarlıkla 300 TL'ye aldım. Ses olarak fazla sorun değil aslında. Genelde kasa masanın altına oluyor. Bir de bu içinde ki sıvı zamanla değişiyor mu?

Fanını değiştirme imkanımız yok mu? Bende Dark'ın sessiz fanlarından var 1 tane onu taksam sıkıntı yaratır mı?
Aynısını ben yaptım Artic Bionix P12 fan taktım. Bu sefer de soğutma performansı düşüyor. Yine de iyi tabi ki.

Aynısını ben yaptım Artics Bionix P12 fan taktım. Bu sefer de soğutma performansı düşüyor. Yine de iyi tabii ki.

Şu an işlemcim 75'leri falan görüyor oyunda. Bu yüzden hazır ucuzada bulmuşken sıvı soğutma alayım dedim. Üzerinde gelen fan kaç RPM aşağı yukarı. Bendeki fan 1300 RPM. Taksam sorun çıkarır mı?

Şu an işlemcim 75'leri falan görüyor oyunda. Bu yüzden hazır ucuzada bulmuşken sıvı soğutma alayım dedim. Üzerinde gelen fan kaç RPM aşağı yukarı. Bendeki fan 1300 RPM. Taksam sorun çıkarır mı?
Çıkarmaz. Biostan ideal fan hızını veya işlemci sıcaklığına göre fan grafiğini oluşturabilirsin. Ben öyle yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı