Pubg yüklü, Valorant'da yükleyebilrim.Bilgisayarında Valorant yüklü mü hocam? Veya herhangi bir oyun.
Pubg yüklü, Valorant'da yükleyebilrim.Bilgisayarında Valorant yüklü mü hocam? Veya herhangi bir oyun.
1 el PUBG girebilir misin? Arkada da HWiNFO açık kalsın, bahsettiğim WHEA sekmesini hatırlıyorsundur. Arkada açık kalsın o sekme. PUBG oyna bu sırada. Herhangi bir kasma, donma, takılma vs. problem yaşarsan haber ver. Oyunun bitince de HWiNFO'daki WHEA sekmesini kontrol et "0" olduğundan emin ol. Bundan da sorunsuz geçerse hayırlı olsun diyebilirim.PUBG yüklü, Valorant da yükleyebilİrim.
Hocam 15 dk oldu herhangi bir hata yok devam etmeli miyim?1 el PUBG girebilir misin? Arkada da HWiNFO açık kalsın, bahsettiğim WHEA sekmesini hatırlıyorsundur. Arkada açık kalsın o sekme. PUBG oyna bu sırada. Herhangi bir kasma, donma, takılma vs. problem yaşarsan haber ver. Oyunun bitince de HWiNFO'daki WHEA sekmesini kontrol et "0" olduğundan emin ol. Bundan da sorunsuz geçerse hayırlı olsun diyebilirim.
Yeterli hocam hayırlı olsun OC işlemimizin sonuna geldik güle güle kullan.Hocam 15 dakika oldu herhangi bir hata yok devam etmeli miyim?
teşekkür ediyorum hocam başka bir işlem yapacak mıyız? Birde sorum olacak ram sıcaklığım şuan 48 derecelerde normal mi? daha önce hiç bakmadığım için dikkatimi çektiYeterli hocam hayırlı olsun OC işlemimizin sonuna geldik güle güle kullan.
1 saat civarı teste bıraktın ya o yüzdendir. Bilgisayarı 10 dakika dinlendir 35 civarlarına düşecektir. 10 dakika sonra haberdar et bakayım tekrardan.Teşekkür ediyorum hocam başka bir işlem yapacak mıyız? Bir de sorum olacak RAM sıcaklığım şuan 48 derecelerde normal mi? Daha önce hiç bakmadığım için dikkatimi çekti![]()
Çok teşekkür ediyorum hocam ellerinize sağlık tam anlamıyla 24 saat benimle uğraştınız çok sağ olun.1 saat civarı teste bıraktın ya o yüzdendir. Bilgisayarı 10 dakika dinlendir 35 civarlarına düşecektir. 10 dakika sonra haberdar et bakayım tekrardan.
Bu çip için 56ns gayet iyi. Hayırlı olsun.Çok teşekkür ediyorum hocam ellerinize sağlık tam anlamıyla 24 saat benimle uğraştınız çok sağ olun.
Eğer İstanbul'a yolunuz düşerse bir çay kahve içebiliriz.
Hocam AIDA64 sonuç istemiştiniz @405668
Hocam 49,3 derece oldu max normal oyun oynarken. Kasamın içi kaç derece bilmiyorum ama işlemci 48 derece ekran kartı 60 derecelerde.Bu çip için 56ns gayet iyi. Hayırlı olsun.
TeşekkürlerRedditte bir liste vardı. Oradaki değerlere yakın. Hayırlı olsun.
@BerkayZ87 benim Hynix AFR tek modüle de bir ayar yapalım hocam.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.