Corsair (Hynix C-die) RAM overclock nasıl yapılır?

PUBG yüklü, Valorant da yükleyebilİrim.
1 el PUBG girebilir misin? Arkada da HWiNFO açık kalsın, bahsettiğim WHEA sekmesini hatırlıyorsundur. Arkada açık kalsın o sekme. PUBG oyna bu sırada. Herhangi bir kasma, donma, takılma vs. problem yaşarsan haber ver. Oyunun bitince de HWiNFO'daki WHEA sekmesini kontrol et "0" olduğundan emin ol. Bundan da sorunsuz geçerse hayırlı olsun diyebilirim.

Tamamdır hocam deniyorum.
1 el PUBG girebilir misin? Arkada da HWiNFO açık kalsın, bahsettiğim WHEA sekmesini hatırlıyorsundur. Arkada açık kalsın o sekme. PUBG oyna bu sırada. Herhangi bir kasma, donma, takılma vs. problem yaşarsan haber ver. Oyunun bitince de HWiNFO'daki WHEA sekmesini kontrol et "0" olduğundan emin ol. Bundan da sorunsuz geçerse hayırlı olsun diyebilirim.
Hocam 15 dk oldu herhangi bir hata yok devam etmeli miyim?

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum hocam başka bir işlem yapacak mıyız? Bir de sorum olacak RAM sıcaklığım şuan 48 derecelerde normal mi? Daha önce hiç bakmadığım için dikkatimi çekti :)
1 saat civarı teste bıraktın ya o yüzdendir. Bilgisayarı 10 dakika dinlendir 35 civarlarına düşecektir. 10 dakika sonra haberdar et bakayım tekrardan.

1 saat civarı teste bıraktın ya o yüzdendir. Bilgisayarı 10 dakika dinlendir 35 civarlarına düşecektir. 10 dakika sonra haberdar et bakayım tekrardan.
Çok teşekkür ediyorum hocam ellerinize sağlık tam anlamıyla 24 saat benimle uğraştınız çok sağ olun.
Eğer İstanbul'a yolunuz düşerse bir çay kahve içebiliriz :).

Hocam AIDA64 sonuç istemiştiniz @405668

Dosya Ekleri

• AIDA64.jpg
    AIDA64.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 103
Çok teşekkür ediyorum hocam ellerinize sağlık tam anlamıyla 24 saat benimle uğraştınız çok sağ olun.
Eğer İstanbul'a yolunuz düşerse bir çay kahve içebiliriz :).

Hocam AIDA64 sonuç istemiştiniz @405668
Bu çip için 56ns gayet iyi. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı