Corsair (Hynix C-die) RAM overclock nasıl yapılır?

Hocam 49,3 derece oldu max normal oyun oynarken. Kasamın içi kaç derece bilmiyorum ama işlemci 48 derece ekran kartı 60 derecelerde.

Teşekkürler
Hocam sıcaklık neden biraz fazla gibi? Kasa modeliniz nedir? Kasanızın hava akışı pek iyi değil gibi sanırım. Sorun edilecek bir sıcaklık değil de garibime gitti sadece.
Redditte bir liste vardı. Oradaki değerlere yakın. Hayırlı olsun.
@BerkayZ87 benim Hynix AFR tek modüle de bir ayar yapalım hocam.
Bakarız

Son düzenleme:
Sıkıntı yok hocam ilave olarak fan alabilirim.
Hocam bilgisayarı bi' 5 dakika dinlendirip RAM sıcaklığının resmini atabilir misin? Kapatmana gerek yok, program/oyun açık olmasın yeter.

Tamamdır hocam normale dönmüş hayırlı olsun.
Çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık.

Hocam merhaba nasılsınız? Şehir dışında olduğum için bilgisayarımı yaklaşık 10 gündür açmıyordum bugün geldiğimde bilgisayarımın düğmesine bastığında açılmadığını fark ettim ve Debug ledlerinden RAM yanıyordu PC kapattım açtım yine aynı hatayı veriyordu ve açılmıyordu sonra çare olarak BIOS sıfırlamak zorunda kaldım tabii bütün ayarlar gitti ama yine de ben ayarları birebir yaptım ama PC mavi ekran veriyor açılmıyor. Daha sonrasında uğraşmamak için 3200 yaptım ama PC yine açılmıyor ve mavi ekran veriyor 3000 açılmıyor default 2133 olarak açılıyor nedeni nedir acaba?

Hocam merhaba nasılsınız? Şehir dışında olduğum için bilgisayarımı yaklaşık 10 gündür açmıyordum bugün geldiğimde bilgisayarımın düğmesine bastığında açılmadığını fark ettim ve Debug ledlerinden RAM yanıyordu PC kapattım açtım yine aynı hatayı veriyordu ve açılmıyordu sonra çare olarak BIOS sıfırlamak zorunda kaldım tabii bütün ayarlar gitti ama yine de ben ayarları birebir yaptım ama PC mavi ekran veriyor açılmıyor. Daha sonrasında uğraşmamak için 3200 yaptım ama PC yine açılmıyor ve mavi ekran veriyor 3000 açılmıyor default 2133 olarak açılıyor nedeni nedir acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…