Corsair (Hynix C-die) RAM overclock nasıl yapılır?

Hocam, aynı RAM ve çipe sahip olan @kino'da da aynı sorunu yaşadık. Belli ki Corsair'ın RAM'leri kalitesiz PCB'ye sahip. OC yaptıktan bir süre sonra sorun yaşıyordu. Sizde de aynı sorun meydana gelmiş. Yaptığımız ayarları kontrol ettim ve hiçbir sıkıntılı ayar yok. RAM'i nereden satın almıştınız? Garantiye yollayın garantisi varsa.

Hocam, ürünleri İtopya'dan almıştım 20.12.2019 tarihinde kaç yıl garantili acaba?
İtopya garantisi 2 yıldır muhtemelen ancak Corsair ile iletişime geçerseniz yardımcı olabilirler. Corsair RMA'sı bu konularda bayağı ilgili.

Penta ilgileniyormuş bakalım ne diyecekler yarın.
Distribütöre yazarsanız umursamayabilirler. Bu arada iletişime geçeceğiniz zaman OC konusu hakkında bahsetmeyin, XMP açamıyorum diyerek sorun bildirin. Eğer Penta ilgilenmezse direkt Corsair Global ile iletişime geçin.

Teşekkür ediyorum, sanırım RAM alma vakti gelmiş
Geçmiş olsun hocam. Son olarak MemTest86 testi yapın isterseniz. Hala error verirse farklı bir RAM denersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba hocam RAM'leri 3200MHz yaptığımda Windows mavi ekran veriyor açılmıyordu şimdi 3200MHz ayarladım ve Memtest86 ile test ettiğimde sorunsuz testi bitiriyor ama Windows ekranında yine mavi ekran verip restartlıyor. İlginç bir arızaya benziyor bu ara anakartımı en güncel BIOS yazılımı ile güncelledim bir çözüm olmadı sanırım yeni RAM alacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…