Corsair K55 RGB Pro XT membrane alınır mı?

Bütçe
1000-1200
Ben 800 küsüre satın almıştım o zaman bu klavyenin karşılığı yoktu mekanik olarak. En azından benim isteklerime yönelik. Hem makro hem multimedya hem numlock tuşları bulunduran bir klavye arıyordum. Şimdi de bu fiyata mekanik olarak aynı özellikleri karşılayan klavye varsa buyurun paylaşın arkadaş seçimini yapsın. Ha dediğiniz gibi benim tercih ettiğim özellikleri kullanmayacak ışığı bile açmayacaksa zaten ne alsa oluyor.
Artık her mekanik klavyede makro var mouselerde bile var yıllardır emin olun. O zamana karşılık evet belki karşılığı yoktur ama şu an için var. Numpad da pek gerekli değil benim açımdan çok gerekliyse de ekstra numpad kısmı alırsın gerekince takarsın. O fiyata mekanik olarak bir şey bulamayız çünkü o klavyenin membran olma sebebi o özelliklerin konulup ucuz olmasıdır ki şu an bu fiyat ucuz değil.

Ben 800 küsüre satın almıştım o zaman bu klavyenin karşılığı yoktu mekanik olarak. En azından benim isteklerime yönelik. Hem makro hem multimedya hem numlock tuşları bulunduran bir klavye arıyordum. Şimdi de bu fiyata mekanik olarak aynı özellikleri karşılayan klavye varsa buyurun paylaşın arkadaş seçimini yapsın. Ha dediğiniz gibi benim tercih ettiğim özellikleri kullanmayacak ışığı bile açmayacaksa zaten ne alsa oluyor.
Bende 689TL'ye almıştım. Bütçem max 700TL'di. Düzgün mekanik olmadığı için kalite bir membran tercih ettim ve iyi ki etmişim orası ayrı mevzu. Ama 1000-1200TL bütçede alınmaz. Arkadaş da gamekey'i beğendi zaten. Mevzu bitmiştir.

Dostum klavyende 1 tuş bozulsa hiç bir şey yapamaycaksın. Gideceksin yeni klavye alacaksın. Mekanik almış olsaydın yeni switch alırdın ve o iş orda biterdi. Bende kullandım o ürünü bu kadar fanboyu olmak zararlı. Hele ki ben tek renk kullanıyordum bir süre sonra yazılımını sildim bile. Banane bayrak yapmaktan?Tek renk en iyisidir.
Bozulması beklenir bir durum değil ama siz de örnek klavye atar mısınız bu fiyata?

Gözleyemediğimiz kadar hız kazanmamız kime lazım bilemedim doğrusu ama örnek bir klavye atar mısınız bu fiyat için?
Gözlemleyememek derken hocam, size isterseniz red+black+brown switch takarak göstereyim ya da videolardan bakın daha sağlıklı olur. Örnek klavye zaten attım bir sürü mevcut, RGB seçenekleri için alınacaksa bütçe arttılır apex 7 alınır oled ekranlı.

Ek olarak ben mesela rival 710 kullanıyorum. Hangi mouse titreşim + oled ekran sunuyor ki? Buna karşı gelip şu fiyata şu daha iyi deseniz ama ben buna benzer gösterin desem gösteremezsiniz, aynı yola çıkıyor.

Bozulması beklenir bir durum değil ama siz de örnek klavye atar mısınız bu fiyata?
Hocam herkesin kendi düşüncesi anlar mısınız? Bakın ben 3-4 aydır K380 kullanıyordum yazılım için ve çok memnundum. Size göre olmayabilir bu klavye mesela. Bana göre aşırı iyiydi. Kardeşim de almak istiyordu hediye olarak verdim ona ve kendime Logitech K835 klavyesini aldım. 627TL'ye geldi. TTC Red Switch, TKL bir klavye (istediğim bir şey numpad kullanmıyorum) ışıklandırma yok (klavyeye bakmayarak yazıyorum yani ışık önemsiz, sadece beyaz led olsaydı daha memnun olurdum) mesela benim tercihlerim bunlar. Bana o bütçe bandında klavye önerebilir misin? Hayır. Ancak Gamepowerlar var. Sizin tercihinizde olmayabilir bu bütçede çok doğal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı