Satıldı Corsair K55 RGB Pro XT

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
17
Yer
İzmir
Selam. Kullanmadığım klavyeyi satmak istiyorum. Herhangi bir sorunu yoktur. İstenilen her türlü video ve fotoğrafı atabilirim. Aldığım fiyatın altına satıyorum.

Aldığım zaman konusunu açmıştım. Merak eden varsa bakabilir; İnceleme: CORSAIR K55 RGB PRO XT incelemesi

Fiyat: 650TL

Ürünün garantisi 15/08/2022 tarihinde başlamıştır.

Ürünü sadece 1 ay kullandım.

Uygun fiyattan koymamın sebebi hızlı satılması için. Ürünü aldığım fiyatın altına koyuyorum.

İhtiyaç fazlası nedeniyle satıyorum.

Herhangi bir sorunu yoktur. Sıfır gibidir.

İstediğiniz test, video atılır.

IMG_20230327_161218.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20230327_160929.jpg
    IMG_20230327_160929.jpg
    270,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20230327_160935.jpg
    IMG_20230327_160935.jpg
    286,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20230327_161026.jpg
    IMG_20230327_161026.jpg
    322,1 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Hocam merhaba, sahibinden üzerinden param güvende ile açabilir misiniz ? Nakit verme imkanım yok onun için taksit ile almayı planlıyorum ?

Hocam merhaba, sahibinden üzerinden param güvende ile açabilir misiniz ? Nakit verme imkanım yok onun için taksit ile almayı planlıyorum ?
Merhaba. Sahibinden de şuan da satılık olarak var. Siz taksit ile alsanız da bana direkt olarak nakit 650TL geçecek değil mi hocam? Yani aydan aya yatmayacak değil mi bana da para? Hiç taksit ile bir şey satmadım da.

Hocam bir kaç soru sormak istiyorum. Klavyenin bilek kısmı deri mi plastik mi ? Birde garanti ve fatura var değil mi ?
Hocam deri yapıda ama plastik. Üstü derimsi. Garanti ve faturası var belirttiğim gibi. Kutunun içinde gelir. İstediğiniz gibi fotoğraf, video atabilirim.

@Famronty Sahibinden ile görüştüm. Taksit ile alırsan para direkt olarak bana yatıyormuş sorun yok yani almak istersen.

Hocam deri yapıda ama plastik. Üstü derimsi. Garanti ve faturası var belirttiğim gibi. Kutunun içinde gelir. İstediğiniz gibi fotoğraf, video atabilirim.

@Famronty Sahibinden ile görüştüm. Taksit ile alırsan para direkt olarak bana yatıyormuş sorun yok yani almak istersen.
Hocam şuan sahibinden üzerinden baktım ve 65 TL komisyon kesiyor. Bana biraz indirim yapma şansınız var mı ? Yakın zamanda mouse'da alacağım da.

Birde şuan sipariş edersem en geç ne zaman gönderim sağlayabilirsiniz.

Son bir sorum olacak kozmetikte bir sıkıntı var mı ?

Hocam şuan sahibinden üzerinden baktım ve 65 TL komisyon kesiyor. Bana biraz indirim yapma şansınız var mı ? Yakın zamanda mouse'da alacağım da.
Hocam maalesef indirim yapamam son fiyat, zaten çok altında satıyorum. 2.el baktığınızda 800'den başlıyor. 0'ı ise 1150TL. Son fiyat maalesef. Hatta aldığım fiyattan da aşağı satıyorum. Yani aslında baya da zarar ediyorum ama nakit ihtiyacım var. 679TL'den almıştım 650TL'ye satıyorum ama zaman geçti ve 2 katına çıktı klavyenin fiyatı yani sadece 20TL zarar değil daha da fazla.

Birde şuan sipariş edersem en geç ne zaman gönderim sağlayabilirsiniz.
Şimdi alırsan yarın gönderirim. Yarın alırsan yine yarın gönderirim :) Evimin önünde PTT yani sorun olmaz benim için.

Son bir sorum olacak kozmetikte bir sıkıntı var mı ?
Hayır. 0 gibi. Zaten sadece 1 ay kullandım. Yazılım ile uğraştığım için daha basit bir klavye almak istemiştim ve bunu almıştım incelemesi var: İnceleme: Logitech K380
Yani klavye 0'dan farksız.

@Famronty Hocam aldınız mı? İlandan kalktı da.

Son düzenleme:
Hocam maalesef indirim yapamam son fiyat, zaten çok altında satıyorum. 2.el baktığınızda 800'den başlıyor. 0'ı ise 1150TL. Son fiyat maalesef. Hatta aldığım fiyattan da aşağı satıyorum. Yani aslında baya da zarar ediyorum ama nakit ihtiyacım var. 679TL'den almıştım 650TL'ye satıyorum ama zaman geçti ve 2 katına çıktı klavyenin fiyatı yani sadece 20TL zarar değil daha da fazla.

Şimdi alırsan yarın gönderirim. Yarın alırsan yine yarın gönderirim :) Evimin önünde PTT yani sorun olmaz benim için.

Hayır. 0 gibi. Zaten sadece 1 ay kullandım. Yazılım ile uğraştığım için daha basit bir klavye almak istemiştim ve bunu almıştım incelemesi var: İnceleme: Logitech K380
Yani klavye 0'dan farksız.
Hocam evet siparişi ben verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı