Yaptığım araştırmalar sonucu oudemu swtichlerin 2. 3. aydan sonra bozulduğunu gördüm o yüzden almışken kaliteli bir klavye alayım dedim.Alınabilir ve kaliteli bir model. Fiyat bir tık soru işareti ancak piyasa öyle bir hal aldı ki bugün 1300 iken yarın 1500 de olabilir 1000 TL de. Fiyatından dolayı biraz daha uyguna farklı model de bakabilirsiniz.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
400 tlEki Görüntüle 1265498
2019.
O tarihten beri kullanıyorum Red modeli. Sinirlenip birkaç kere vurmuşluğum var, sıvı teması olmadı ama dökülmelere karşı dayanıklı diye biliyorum. Henüz teklemedi, beni üzmedi. iCUE yazılımı ile makro kullanılanabiliyor. Tavsiye ederim.
Kaynak verebilir misiniz acaba ?Yaptığım araştırmalar sonucu oudemu swtichlerin 2. 3. aydan sonra bozulduğunu gördüm o yüzden almışken kaliteli bir klavye alayım dedim.
Kaynak verebilir misiniz acaba?
O zaman K68'i kesinlikle almanızı öneririm.
Fiyatı çok fazla artmış. Kaliteli ürün ama o parayı hak etmiyor bence. Hazır indirimdeyken K70 mk. 2 almak daha iyi olur.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Şu anda İtopya'da 799 TL'ye satılıyor bu ürün.
@Agent0![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
Bu arada aşırı mantıklı hareket olur. K70 bu fiyata kaçırılmaz şu piyasada.Fiyatı çok fazla artmış. Kaliteli ürün ama o parayı hak etmiyor bence. Hazır indirimdeyken K70 MK.2 almak daha iyi olur.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.