Corsair K68 alınır mı?

Şu an Amazon'da 800TL kaçırmadım sipariş ettim.
Hayırlı olsun şimdiden. Güle güle kullanın hocam. Amazon’un artısı peşin fiyatına taksit de yapıyor. İtopya kargo ücreti bile alıyor ve taksit yapmak isterseniz vade farkı koyuyor. Bu gerçekten rezillik. Eğer dün sipariş kargo aşamasına gelmemiş olsaydı iptal edip Amazon’dan alırdım.
 
Alınabilir ve kaliteli bir model. Fiyat bir tık soru işareti ancak piyasa öyle bir hal aldı ki bugün 1300 iken yarın 1500 de olabilir 1000 TL de. Fiyatından dolayı biraz daha uyguna farklı model de bakabilirsiniz.

Şu klavyeyi önermeyin, almayın, aldırmayın. Corsair K68 kullanıyorum itopya üzerinden 650TL'ye almıştım memnunum alalı 3 ay oldu bu sürede bi sorunla karşılaşmadım şuan fazlasıyla memnunum tuş hissiyatı olsun, kalitesi olsun gayet güzel. AOC GK500 klavyeyi 2 ay kadar deneyimledim ve bastığım tuşları algılamama, nadirde olsa çift tıklama gibi sorunlar sebebiyle zar zor elden çıkardım tavsiye etmem.
 
Hocam fiyat sabahtan akşama değişti mi yoksa ben mi yanıliyorum?

Evet sabahtan akşama değişti 3 saatcik süren bir indirim olmuş sanırım.
Şu klavyeyi önermeyin, almayın, aldırmayın. Corsair K68 kullanıyorum İtopya üzerinden 650TL'ye almıştım memnunum alalı 3 ay oldu bu sürede bir sorunla karşılaşmadım şu an fazlasıyla memnunum tuş hissiyatı olsun, kalitesi olsun gayet güzel. AOC GK500 klavyeyi 2 ay kadar deneyimledim ve bastığım tuşları algılamama, nadirde olsa çift tıklama gibi sorunlar sebebiyle zar zor elden çıkardım tavsiye etmem.

Mekanik klavye alacaksan kaliteli Switch alacaksın yoksa sorun çıkıyor.
 

Geri
Yukarı