Corsair K68 Klavyeyi Önerir Misiniz?

bris

Hectopat
Merhaba, normalde klavyeye çok para vermek istemezdim ama düşük fiyatlı klavyelerde genelde Rampage ve Gamepower gibi markalar oluyor, bunları da almak istemiyorum. Kalite ve fiyat olarak en uygun klavye Corsair K68 Red Led gibi geldi bana, zaten RGB takıntım yok ve alacağım klavyeyi FPS oyunları oynama amacıyla kullanmak istiyorum, yani red switch olan bir klavye alacağım. Bu klavyede de Cherry MX Red Switch var. Corsair K68 Red Led klavyeyi önerir misiniz? Bu kalitede başka klavye tavsiyeleriniz varsa da yazabilirsiniz, teşekkürler.

Ben RGB modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. 500 TL'ye almıştım şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum ama 500 liranın hakkını veren bir klavvye olduğunu düşünüyorum.

Yorumlar için teşekkürler. Söylediğim gibi, RGB takıntım yok zaten oyun oynarken dikkatimi dağıtıyor RGB olması. RGB modeliyle Red Led modelinin tek farkı birine farklı renkler atanabilmesi bildiğim kadarıyla, onun dışında performans ve kalite konusunda bir fark yok sanırım. Klavye fiyatına gelecek olursak, Türkiye şartlarında 700 TL civarına bulunabiliyor. Buna bu para verilir mi sizce veya başka klavye mi önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı