Corsair K68 vs K70 MK-2

K 70 RGB kullanıyorum. Hissiyat ve kalite olarak çok çok iyi. RGB takıntınız yoksa K 68 de ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

K68 RGB kullanıyorum. Bu yılın başlarına doğru 599TL'ye almıştım. Sert plastikten yapılma bir klavye. Sağ üst köşesinde medya tuşları, led parlaklığı ayar tuşu ve windows tuşunu kitlemeye yarayan bir tuş bulunuyor. Suya ve toza dayanıklı. Üstüne bir şey dökerseniz büyük ihtimalle bir şey olmuyor ki ara sıra klavyeme kazara bir şeyler döktüğüm için tercih yaparken önemli bir etken oldu diyebilirim. Tabi su geçirmez demek değil bu. Dikkatli olmakta yarar var. Öyle RGB takıntınız yoksa tek renk ledli modellerinden birini alabilirsiniz.
Corsair dışında Coolermaster Masterkeys Pro önerebilirim. Bir arkadaşıma tavsiye etmiştim. Memnun kaldığını söylemişti.

K68 için EK'te ki videoyu izleyebilirsiniz. Dili İngilizce. Dilerseniz sadece ilk 1 dakikasını izleyin (=
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı