Corsair K68 Yükseltmeye değer mi?

Machvins

Kilopat
Katılım
4 Eylül 2014
Mesajlar
772
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Merhaba,

2018 Yılından itibaren kullandığım Corsair K68 ( Cherry MX Red Switch ) Klavyem mevcut açıkçası çok memnunum. Fakat İtopya da Steelseries APEX Pro TKL Modelinin indirimde olduğunu gördüm. Sizce bu yükseltmeye değer mi? Daha önce PS2 Klavyeden Bu K68 geçince oyunlarda mükemmel bir input lag farkı olmuştu. Fakat şuan ki switchler de oyun için en iyisi kanıtlanmış.

Sizce K68 Devam etmeli miyim? Birde APEX PRO TKL 2023 Versiyonu var onunla da arasında Ufak tefek Switch farkları var 0.2 mm tepki süresini ayarlayabiliyorsun normalinde 0.7 mm olması lazım. Tabi 2023 şuanda indirim değil 4.500 TL bandında.
 
Kesinlikle değmez. Ben şu anda Corsair K68 Red LED kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim, klavye hala daha taş gibi bir klavye. Neredeyse 4 yıldır kullanıyorum. Birçok mekanik klavyede yaşanan çift basma sorunu bu klavyede çok daha az çıkıyor. Abimin Razer BlackWidow V3 TKL klavyesi 2 yıllık olmasına rağmen birçok tuşu çift hatta 3-4-5 kere basıyor. Üstelik bu aşırı derecede sık oluyor. Corsair'in kullandığı Alman malı Cherry MX Red anahtarların neden önemli olduğunu buradan anlamış oldum.

Eğer şu anda K68 kullanıyorsanız devam edin.
 
K68 kullandım 3 sene taş gibi klavye bence bozulana kadar kullanın. Şu an Huntsman V2 kullanıyorum arıyorum bazen K68'in tokluğunu.

Anladım bende çok memnunum ve benim ürünlerim zor bozulur malım kıymetlidir 4.5 senedir SteelSeries pad kullanıyorum siz düşünün klavye muhtelemen 10 sene gider bana düşüp kırılmadığı sürece 😅

Kesinlikle değmez. Ben şu anda Corsair K68 red LED kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim, klavye hala daha taş gibi bir klavye. Neredeyse 4 yıldır kullanıyorum. Birçok mekanik klavyede yaşanan çift basma sorunu bu klavyede çok daha az çıkıyor. Abimin Razer Blackwidow V3 TKL klavyesi 2 yıllık olmasına rağmen birçok tuşu çift hatta 3-4-5 kere basıyor. Üstelik bu aşırı derecede sık oluyor. Corsair'in kullandığı alman malı Cherry MX red anahtarların neden önemli olduğunu buradan anlamış oldum.

Eğer şu anda K68 kullanıyorsanız devam edin.

Evet bende öyle düşünüyorum tek deforme olan hafif bir bileklik kısmı wasd yerinin altı oda terden olsa gerek ufak bir renk değişimi var. Onun dışında hala çok iyi dediğiniz gibi gerek yok boş yere masrafa. Sağ olun.

Arkadaşlar Razer deathadder v2 den v3 geçtim şimdi bu yeni artan raporlama oranları 8000 hertzlere çıkmış. PUBG tabii 4000 hertz destekliyor. Steelseries almak istemiyorum fakat bunu satıp Corsair K70 PRO gördüm çokta şık TKL değil direk standartı alsam nasıl olur giriş gecikmesi için? 4000 hz raporlama da kullanabilrim gerçekten beğendim şık bir klavye steelseriese geçmek istemiyorum K100 baktım fakat onunda yanında solda g1 g2 tuşları var çok büyük gereksiz. Bu hem TKL tadında ufak k68e göre de.
@NipponChemiConKYCap @yusuf6554 @SirArthurDayne
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı