Corsair K70 alınır mı?

hotter34

Megapat
Daha fazla  
Linkteki klavye 2500TL'ye alınır mı sizce? Ya da indirime girer mi?

Linkteki klavye 2500TL'ye alınır mı sizce? Ya da indirime girer mi?
Daha ucuza Cherry MX klavyeler bulunuyor hocam.

Gereksiz pahalı. XPG Summoner alınır bunun yerine. Aynı switchler ve ses tekerleği vs. de bulunuyor. Üstüne daha kaliteli bir bilek desteği var. Neden pahalı ekstra 2-3 multimedya tuşu için mi anlamadım.

Blue Switch çok sesli. Sesini dinledim ve rahatsız etti. ASUS olanın da bilek desteği yok. Onuda sevemedim.

Blue Switch çok sesli. Sesini dinledim ve rahatsız etti. ASUS olanın da bilek desteği yok. Onuda sevemedim.

ASUS'un bu modeli Corsair K70'de daha mı iyi hocam.

HyperX Allow mkw100, ASUS ROG STRIX Scope ve XPG Summoner gibi çok daha uygun fiyata iyi klavyeler var iken bu kadar paraya alınmaz.

Vallahi hiçbirini beğenmedim. Görsellik benim için önemli. Sürekli kullanacağım için şeklini beğenmediğim bir klavye almak istemiyorum.

ASUS'un bu modeli Corsair K70'de daha mı iyi hocam.

Vallahi hiçbirini beğenmedim. Görsellik benim için önemli. Sürekli kullanacağım için şeklini beğenmediğim bir klavye almak istemiyorum.
Değişik görsel zevkiniz varmış hocam, XPG Summoner veya Asus Rog Strix olan klavye nasıl attığınız corsairden daha kötü görünümlü geldi gözünüze ilginç. Bana kalırsa tam tersi Corsair çok kaba duruyor. Tercih sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı