Başlıkta belirttiğim klavyeyi almayı düşünüyorum arkadaşlar. Aranızda kullanan var mı? Öneriyor musunuz?
Alışması ilk başta biraz zor gelebilir, parmaklarınız tuşların üzerinde dururken istemsizce bastığınız oluyor. İlk aldığımda başıma gelmişti, GTA V oynarken düz giderken A ya da D tuşuna istemeden basıp sağ sola gittiğimi bilirim.Bende dün satın aldım. Bakalım gelince göreceğiz. Aslında ilk defa mekanik klavye kullanacağım ve klavyeye de çok önem vermem. Çok hoşuma gittiği için aklımda kalsın istemedim.
Yakalamışken burada sorayım. K95 Platinum Cherry Mx Brown 799 TL İtopya'da ve The Division 2 hediyeli. Oynayacağımdan değil ama hediyesi ve fiyat olarak ne dersin? Henüz gelmedi siparişim düşünüyorum, mantıklı gelirse iptal edebilirim.Alışması ilk başta biraz zor gelebilir, parmaklarınız tuşların üzerinde dururken istemsizce bastığınız oluyor. İlk aldığımda başıma gelmişti, GTA V oynarken düz giderken A ya da D tuşuna istemeden basıp sağ sola gittiğimi bilirim.![]()
Fiyat oldukça iyi, ben K95 Platinum'u yaklaşık 1 sene önce aynı fiyata satın almıştım.(Mart 2018, 1 $ = 3,95 TL)Yakalamışken burada sorayım. K95 Platinum Cherry Mx Brown 799 TL İtopya'da ve The Division 2 hediyeli. Oynayacağımdan değil ama hediyesi ve fiyat olarak ne dersin? Henüz gelmedi siparişim düşünüyorum, mantıklı gelirse iptal edebilirim.
Evet fiyat olarak iyi tabii ki ama değer mi iptal edip uğraşmama. K70 kötü değil, macro ihtiyacım da yok.Fiyat oldukça iyi, ben K95 Platinum'u yaklaşık 1 sene önce aynı fiyata satın almıştım.(Mart 2018, 1 $ = 3,95 TL)
Burada tamamen size kalmış. Ben olsam K95 Platinum'u bu fiyata üstelik yanında oyun hediyesi varken tercih ederdim.Evet fiyat olarak iyi tabii ki ama değer mi iptal edip uğraşmama. K70 kötü değil, macro ihtiyacım da yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.