Corsair K70 MK.2 vs Apex Pro vs HyperX Alloy FPS vs Ducky One 2 Mini

BaranVrlk

Centipat
Selamlar, bir şey sormak istiyorum. Para biriktirdim ve bir oyuncu/mekanik klavye almak istiyorum, Valorant'tan LoL'e, Fall Guys'dan GTA'ya çoğu oyunu oynuyorum fakat çoğunlukla FPS oyuncusuyum, yani bilgisayar başında çoğunlukla CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Bir liste çıkardım fakat hangisini tercih etmeliyim karar veremedim, hangisini önerirsiniz? Listem şu şekilde: Corsair K70 MK.2, SteelSeries Apex Pro, HyperX Alloy FPS ve Ducky One 2 Mini şimdiden teşekkürler. Küçük olması sebebiyle Ducky One 2 Mini'yi düşünüyorum ama dediğim gibi fikirlerinizi bekliyorum. Fiyat konusunda sıkıntım yok, n11 üzerinden alabildiğim sürece tüm klavyelere açığım fakat en çok bunları duydum ve araştırdım.
-
Ayrıca Ducky One 2 gibi olmak şartıyla, çünkü Anne Pro ve bu tarz minik mekanik/oyuncu klavyelerine merakım var fakat Türkiye'de maalesef bulunmuyor. Türkiyede olan klavye öneriniz varsa, "kaliteli" önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Biraz yoracağım özür dileyerek ama Ducky One 2 Mini v2 RGB 60% Cherry Mx Red Türkçe Mekanik Klavye Fiyatları ve Özellikleri bunu almayı planlıyorum, eğer müsaitseniz inceleyebilir misiniz bir kusuru var mı? Hoş böyle anlamak biraz zordur tabii ama.
N11 uzerinden alacaksaniz sahte Ducky One 2 Mini olabilir. Apex Pro en mantikli secim gibi duruyor.

Çünkü her ne kadar kanıt olmasa da mağaza sayfasında "Resmi Distribütörü" yazmakta fakat elbette para tuzağı da olabilir xd
-
Veya elbette öyle diyorsanız, Apex Pro'yu önerme sebebiniz nedir?

Son düzenleme:
Hiçbirinin pişman edeceğini sanmam. Fakat benim favorim HyperX'tir. Yaklaşık 10 tane kadar mekanik klavyem var bu gün 1 tane Alloy Fps RGB, 1 tane de Alloy Origins Core aldım. Her biri ortalama 1000TL civarı olan klavyelerim arasında en sevdiğim marka HyperX oldu bu iki modeli ile.

%60 klavye şöyle zorluklar çıkarabiliyor; CS oynarken konsolu açıp herhangi bir komut yazmak için " tuşu bulunmuyor. F tuşları da bulunmadığı için takım oylama yaptığında oy verilmiyor. Oyun içi ayarlardan bunlar farklı tuşlara atanarak çözülebilir tabi ki ama boyutu dolayısı ile alandan tasarruf etmek istiyorsanız tenkeyless bir klavye de işinizi görecektir bence. Mesajımın başında da belirttiğim gibi Alloy Origins Core gerçekten TKL kategorisi için çok çok güzel bi tercih.

Hiçbirinin pişman edeceğini sanmam. Fakat benim favorim HyperX'tir. Yaklaşık 10 tane kadar mekanik klavyem var bu gün 1 tane Alloy Fps RGB, 1 tane de Alloy Origins Core aldım. Her biri ortalama 1000TL civarı olan klavyelerim arasında en sevdiğim marka HyperX oldu bu iki modeli ile.

%60 klavye şöyle zorluklar çıkarabiliyor; CS oynarken konsolu açıp herhangi bir komut yazmak için " tuşu bulunmuyor. F tuşları da bulunmadığı için takım oylama yaptığında oy verilmiyor. Oyun içi ayarlardan bunlar farklı tuşlara atanarak çözülebilir tabi ki ama boyutu dolayısı ile alandan tasarruf etmek istiyorsanız tenkeyless bir klavye de işinizi görecektir bence. Mesajımın başında da belirttiğim gibi Alloy Origins Core gerçekten TKL kategorisi için çok çok güzel bi tercih.
Apex Pro ve HyperX arasında önemli farklar var mı? İkisininde TKL versiyonu için.

Ducky One 2 Mini'ye 1200 TL vermenize hic gerek yok. Benim tavsiyem %60 klavye almaniz. Bu klavyelere asigim desem yeridir. 🙃 Cok tatlilar. Eger Ducky One 2 Mini alacaksaniz yurtdisindan alin, daha uyguna gelir. Ama benim size tavsiyem Glorious GMMK Compact ve Anne Pro 2'ye bakmaniz. Bangood'da Anne Pro 2 500 TL idi galiba. Wireless ve cok fazla kisi kullaniyor. Glorious ise tamamen moduler. Yani siz istediginiz zaman klavyenin switch'lerini degistirebilirsiniz ki, bu bence cok buyuk bir avantaj ve klavyenin omrunu uzatiyor. Bozulani cikar yenisi tak. Ducky One 2 Mini, Glorious GMMK Compact ve Anne Pro 2. Bu ucunden birini tercih edin, ama yurtdisindan alin. Ulkemizde asiri pahalilar.

Glorious kendi websitesinden Türkiye'ye gönderim yapmıyor geçen seneden beri. Yeni çıkarttıkları switchleri alma planım hüsranla sonuçlandı maalesef.

Ducky One 2 Mini'ye 1200 TL vermenize hic gerek yok. Benim tavsiyem %60 klavye almaniz. Bu klavyelere asigim desem yeridir. 🙃 Cok tatlilar. Eger Ducky One 2 Mini alacaksaniz yurtdisindan alin, daha uyguna gelir. Ama benim size tavsiyem Glorious GMMK Compact ve Anne Pro 2'ye bakmaniz. Bangood'da Anne Pro 2 500 TL idi galiba. Wireless ve cok fazla kisi kullaniyor. Glorious ise tamamen moduler. Yani siz istediginiz zaman klavyenin switch'lerini degistirebilirsiniz ki, bu bence cok buyuk bir avantaj ve klavyenin omrunu uzatiyor. Bozulani cikar yenisi tak. Ducky One 2 Mini, Glorious GMMK Compact ve Anne Pro 2. Bu ucunden birini tercih edin, ama yurtdisindan alin. Ulkemizde asiri pahalilar.
Çeşitli sebeplerden sanırım %60'lar sadece fps oyunları için odaklı, diğer oyunlar için sıkıntı. TKL olarak HyperX ve Apex Pro arasında kaldım hangisini önerirsiniz.
Ya da varsa öneriniz başka beklerim, çoğunlukla dediğim gibi Fortnite ve Valorant oynayacağım aslında. Anne Pro'da olabilir. Bu oyunlara uygun öneri bekliyorum CS türevi şeyleri katmadan. Bu ikisi için kaliteli.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı