Selamlar, bir şey sormak istiyorum. Para biriktirdim ve bir oyuncu/mekanik klavye almak istiyorum, Valorant'tan LoL'e, Fall Guys'dan GTA'ya çoğu oyunu oynuyorum fakat çoğunlukla FPS oyuncusuyum, yani bilgisayar başında çoğunlukla CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Bir liste çıkardım fakat hangisini tercih etmeliyim karar veremedim, hangisini önerirsiniz? Listem şu şekilde: Corsair K70 MK.2, SteelSeries Apex Pro, HyperX Alloy FPS ve Ducky One 2 Mini şimdiden teşekkürler. Küçük olması sebebiyle Ducky One 2 Mini'yi düşünüyorum ama dediğim gibi fikirlerinizi bekliyorum. Fiyat konusunda sıkıntım yok, n11 üzerinden alabildiğim sürece tüm klavyelere açığım fakat en çok bunları duydum ve araştırdım.
-
Ayrıca Ducky One 2 gibi olmak şartıyla, çünkü Anne Pro ve bu tarz minik mekanik/oyuncu klavyelerine merakım var fakat Türkiye'de maalesef bulunmuyor. Türkiyede olan klavye öneriniz varsa, "kaliteli" önerilerinizi bekliyorum.
-
Ayrıca Ducky One 2 gibi olmak şartıyla, çünkü Anne Pro ve bu tarz minik mekanik/oyuncu klavyelerine merakım var fakat Türkiye'de maalesef bulunmuyor. Türkiyede olan klavye öneriniz varsa, "kaliteli" önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: