Corsair K70 MK2 İCUE Ses Topu Takılıyor

Evet, sesi açarken takılı kalıyor ve 100'e kadar çıkıyor. Düşürmeye çalışsam dahi çıkmaya devam ediyor ve daha sonrasında tuşlar da çalışmaz oluyor USB yi takıp çıkarana kadar.
Evet, tıpa tıp aynı sorun. Tuşlar işlevsiz kalıyor. Size tavsiyem sizde program listenizi atın bir karşılaştıralım, bakalım aynı programlar varsa onları kapatıp tekrar test edelim. Bu arada gerçekten mükemmel bir klavye.

Evet, tıpa tıp aynı sorun. Tuşlar işlevsiz kalıyor. Size tavsiyem sizde program listenizi atın bir karşılaştıralım, bakalım aynı programlar varsa onları kapatıp tekrar test edelim. Bu arada gerçekten mükemmel bir klavye.
Sizin sıkıntınız hala devam ediyor mu? Ben hiçbir şey yapmadım kendiliğinden düzeldi 2 haftadır sorunsuz maş.

Sizin sıkıntınız hala devam ediyor mu? Ben hiçbir şey yapmadım kendiliğinden düzeldi 2 haftadır sorunsuz maş.

Bende konuyu açtığımdan itibaren İCUE programını kapattım hiç takılma olmadı. Profillerimi klavye üzerinde ki sd kartlara yazıyorum sonra da programı kapatı tutuyorum. Sizde açık mı program?

Bende konuyu açtığımdan itibaren İCUE programını kapattım hiç takılma olmadı. Profillerimi klavye üzerinde ki sd kartlara yazıyorum sonra da programı kapatı tutuyorum. Sizde açık mı program?
Ekran Alıntısı.PNG

Bu klavyeyi bende satın almayı düşünüyorum. Gameekstra'dan satın alacaktım ancak dün öğlen itibarıyla 650 Tl'lik fiyatla tükendi. Siz kaç TL'ye almıştınız ve ne yapmamı önerirsiniz? Şahsen karne tatili dolayısıyla sitelerin indirime gideceğini bekliyorum ancak Gameekstra'dan sonraki en uygun fiyat 730 Tl ile adeksstore'a ait ne yapmalıyım acaba?

Bu klavyeyi bende satın almayı düşünüyorum. Gameekstra'dan satın alacaktım ancak dün öğlen itibarıyla 650 Tl'lik fiyatla tükendi. Siz kaç TL'ye almıştınız ve ne yapmamı önerirsiniz? Şahsen karne tatili dolayısıyla sitelerin indirime gideceğini bekliyorum ancak Gameekstra'dan sonraki en uygun fiyat 730 Tl ile adeksstore'a ait ne yapmalıyım acaba?
650 den almıştım ben. Geçenlerde aldığım ekipmanların fiyatlarına bir bakayım dedim. Hepsinin fiyatı zamlanmış. Biraz daha bekleyin bence düşerse geri 650 liraya üzülürsünüz.

Bende 640 liraya almıştım. Bence bekleyin derim klavye gerçekten iyi. 650 liraya tekrardan düşeceğini düşünüyorum.

Gameekstra nın hepsiburada üzerinden kayıtlı hesabından satın almıştım. Ancak kaldırmışlar sanırım şuan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı