Corsair K70 MK2 Red vs Apex 9 vs ASUS STRIX Scope

Ben 2 yıldır K70 kullanıyorum, çok memnunum. Su geçirmiyor olması (çıkık tuş olmadığı sürece ) çok güzel benim için, çünkü Home Office çalışan birisiyim.

Onun dışında klavye malzeme kalitesi çok iyi, ve tuş sesi hiç yüksek değil.
Gaming için konfor açısından acuç dayama kısmının çıkıyor veya ayarlanabiliyor olması da güzel bir özellik. Masanızın genişliğine göre ya da klavyeyi kullanma şeklinize göre söküp takıp ayar yapabilirsiniz. (kimi insanlar Gaming sırasında klavyeyi yan / çapraz kullanıyorlar diye bu yorumu yaptım.)

Bunlar benim tecrübelerim. Diğer klavyeleri kullanmadım, o yüzden yorum yapamıyorum.

Ancak şu gerçek de var ki ben Corsair moduler PSU kullandığımdan beri kalitesine aşık olup Corsair Fan'ı olmuş birisiyim :D

Üç klavye de sizi üzmez. Ben ortadakini tercih ettim. İncelemesini de kendimce yaptım burada. Yardımcı olabilir. Scope için RX var NX var yanlış bilmiyorsam yine K70'in de çeşidi çok. Seçiminizi iyi yapın. Apex 9 standart. Bu seviyede içinize sineni seçebilirsiniz bence.

Apex 9 TKL inceleme: SteelSeries Apex 9 TKL İnceleme

Ben 2 yıldır K70 kullanıyorum, çok memnunum. Su geçirmiyor olması (çıkık tuş olmadığı sürece ) çok güzel benim için, çünkü Home Office çalışan birisiyim.

Onun dışında klavye malzeme kalitesi çok iyi, ve tuş sesi hiç yüksek değil.

Bunlar benim tecrübelerim. Diğer klavyeleri kullanmadım, o yüzden yorum yapamıyorum.

Ancak şu gerçek de var ki ben Corsair moduler PSU kullandığımdan beri kalitesine aşık olup Corsair Fan'ı olmuş birisiyim :D

Benim de gönlüm ondan yana aslında fakat yine de bir danışmak istedim hocam. Odada tekim fakat yine de daktilo gibi ses çıkarsın istemem şahsen. Türkçe tuşların olması da önemli benim için bir de büyük enter ince çizgilerim gerisi çok da önemli değil 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı