Corsair Strafe vs K70 vs ASUS ROG Scope vs Apex 7

biliyorum fakat sanırım razer blackwidow elite alacağım,biliyorum kötü bir klavye ama napabilirim tacticle klavye yok.Not:(Razer fanboyu değilim)

Tactile ve kaliteli bir klavye.

Tactile ve kaliteli bir klavye.

Tactile ne demek tam olarak? Cherry MX Blue switch diyor switch türüne.

@706143 @221420
Kabaca özetlemek gerekirse, lineer switch'te algılama noktasına gelindiğinde herhangi bir geri bildirim gelmezken tactile switch'te tuşun algılama noktasında bir geri bildirim verilir. Bu MOBA gibi tuş basımının çok etkili olduğu oyunlarda önemlidir. Tuşun basması gerektiği yerde siz geri bildirim alırsınız. Bu sayede bir sonraki hamleye hızlıca geçebilirsiniz. Bu olayın dezavantajı ise tactile switch'lerin linear switch'lerin daha çok ses çıkartması. Sessiz kullanım tercih eden kullanıcılar genellikle linear seçme yoluna giriyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz:
Kısacası red switch linear türünde bir switch, blue switch ise tactile türünde bir switch.

Cherry Mx Blue clicky switch.

3 çeşit switch var genel olarak. Linear, tactile ve clicky. Aslında temel olarak clicky switchler de tactile switch sayılır çalışma şekli olarak.

Arkadaşlar sizce hangisi sebepleriyle lütfen cevap verin RazerBlackwidow Elite,SteelSeries Apex 7 sizce hangisi sebepleriyle,ben tactile seviyorum o yüzden razer almayı düşünüyorum fakat razer çok dandik bir marka diyen çok insan var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı