Corsair K70 RGB mk.2 klavyemin K tuşu çalışmıyor

hamza4kgul

Kilopat
Bu yazıyı yazarken bile fazlaca zorlanıyorum zaten :) başlıktan anlayacağınız üzere, klavyemin tuşlarını tek tek söküp suyun altında yıkamıştım, ondan sonra sularını peçeteye emdirip, tuşları tekrardan yerine taktım. Tahminimce K tuşumun altında bir miktar su kalmış, ve ben yerine takınca Switch'lerin arasına girdi, şu anda K tuşum çalışmıyor. Nasıl tamir edilir, bir çözümü olur mu, hep mi böyle kalır, yazılımsal olarak da çözülür mü bu sorun? Bunları merak ettim. Cevaplar, çözümünü biliyorsanız söylerseniz sevinirim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni görüyorum:)

Konuyu hortlatıyorum ama bende de aynı tuş çalışmıyor. Sorunu çözebildiniz mi?
Ben de tekrardan hortlatıyorum çünkü yeni gördüm. Evet halen aynı klavyeyi kullanıyorum ve sorunumu çözmüştüm zamanında. Ama bunu pek hatırlamadığımı söylemeliyim malumun üstünden epey geçmiş.. Bir diş fırçası VB. aletle iyice temizlediğimi hatırlıyorum. Daha sonra çok abartmayacak şekilde switch tarafından biraz kurutma makinesi tuttuğumu hatırlıyorum. Zaten birkaç gün sonra su kendi kendine kuruma sağladığında sorun otomatik olarak düzeliyordu herhalde

Benim sorunum yazılımsaldı ve çok saçma bir sebepten dolayı çalışmıyordu :)
Nvidia Expreience uygulamasında kısayol tuşu olarak atadığım için tüm sistemde "K" tuşunun çalışmasını engelliyordu son anda farkettim neyse ki sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı