Corsair K70 vs K95

qrexory

Decapat
Arkadaşlar klavyem bozulduğu için daha uzun ömürlü bir klavye olması için mekanik bir klavye seçiminde bulunmak istiyorum. Sıklıkla DotA 2 oynuyorum bu sebeple hangi Switch daha iyidir, Switch etkisi çok büyük müdür? Sizce hangisini almalıyım ve neden? Bu iki model klavyenin farklı Switch'leri var ama model olarak karar veremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Switchlerin türünü de belirtseydiniz keşke. Makro tuşları işinize yarayacaksa K95 alabilirsiniz, yoksa K70 de işinizi görecektir.

Son düzenleme:
Brown switch oyun için pek önerilmez, red switch ise aksine en çok önerilen switch türüdür. Makro tuşlarını kullanıp kullanmayacaginiza göre bir secim yapın. Fakat şunu söyleyebilirim, ikisi de üzmeyecek kaliteli ürünlerdir.

Brown switch oyun için pek önerilmez, red switch ise aksine en çok önerilen switch türüdür. Makro tuşlarını kullanıp kullanmayacaginiza göre bir secim yapın. Fakat şunu söyleyebilirim, ikisi de üzmeyecek kaliteli ürünlerdir.
Sonradan tam olarak araştırdım MX cherry speed Switch varmış bu red Switchten farklıymış sanırsam bu nasıl sizce.

Speed switch ile red switchin arasinda cok az fark var. Cok az bir farkla speed switch daha dusuk bir tepki suresine sahip. Yanı ufak bir miktar da olsa daha iyi.

Ama dediğim gibi bu fark o kadar küçük ki, secim yapmanıza etki etmemeli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı