Corsair K95 vs Steelseries Apex M800

ConSimit

Hectopat
Selamlar. Bu iki klavye arasında kaldım. İlk başlarda M800 almayı düşünüyordum fakat çoğu yerde K95 önerildiğini gördüm ve bunun sonucunda hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Bir de M800 alırsam Rival 310 almayı düşünüyordum fakat işin içine K95 girince hangi mouseu almam gerektiğini bilemedim çünkü aynı yazılımı kullanmayı tercih ediyorum fakat bu yazılım konusunda bir fikrim yok. Çok önemli değilse Rival 310 alıcam fakat önemliyse ne alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Bu klavyeler dışında klavye de önerebilirsiniz.)

Selamlar. Bu iki klavye arasında kaldım. İlk başlarda M800 almayı düşünüyordum fakat çoğu yerde K95 önerildiğini gördüm ve bunun sonucunda hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Bir de M800 alırsam Rival 310 almayı düşünüyordum fakat işin içine K95 girince hangi mouseu almam gerektiğini bilemedim çünkü aynı yazılımı kullanmayı tercih ediyorum fakat bu yazılım konusunda bir fikrim yok. Çok önemli değilse Rival 310 alıcam fakat önemliyse ne alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Bu klavyeler dışında klavye de önerebilirsiniz.)
Rival 600 ve K68 kullanıcısıyım, 2 farklı yazılımdan bir sıkıntı çıkmaz, tabi steelseriesin abidik gubidik yazılım entegrasyonlarını iki donanımla beraber kullanmak istemiyorsanız.

K95, speed/brown switch öneririm.

K95 açık ara bulabileceğiniz en iyi klavyedir.
Switch olarak ne düşünüyorsunuz daha önce neleri beğendiniz?
İlk defa mekanik klavye kullanıcam ve cheery mx red almayı düşünüyordum k70'i de beğenmiştim ama herkes k95 deyince ona yöneldim. cheery mx brown alacaktım fakat cheery mx speed 20 dolar daha az bu yüzden cheery mx speed olanını alıcam. Teşekkür ederim.
K70 kullanıcısıyım hemen hemen benzer ürünler ben çok memnunum tavsiye ederim.
İlk başta k70 alıcaktım fakat herkes k95 deyince ona yöneldim. Teşekkür ederim.

Nereden ne kadara alıyorsunuz? İlk defa mekanik klavye kullanacaksanız speed switch beğenmeyebilirsiniz, şuna bakın: Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA
Hem yanında division 2 veriyorlar en kötü satarsınız daha ucuza gelir.

K95 Speed: Corsair K95 Platinum Rgb Cherry Mx Speed Türkçe Mekanik Oyuncu Kl - n11.com
Almanya'dan bir tanıdığım vasıtasıyla alacağım (büyük ihtimal amazon'dan) ve yaklaşık alacağım klavyeye 60 euro civarı vereceğim. Bir de İngilizce olmasını istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı