Gümrük?Almanya'dan bir tanıdığım vasıtasıyla alacağım (büyük ihtimal amazon'dan) ve yaklaşık alacağım klavyeye 60 euro civarı vereceğim. Bir de İngilizce olmasını istiyorum.
Gümrük?Almanya'dan bir tanıdığım vasıtasıyla alacağım (büyük ihtimal amazon'dan) ve yaklaşık alacağım klavyeye 60 euro civarı vereceğim. Bir de İngilizce olmasını istiyorum.
Nasıl yani?Gümrük?
Nasıl yani?
O çok sorun değil.![]()
Gümrük Vergisi Nedir? Nasıl Hesaplanır? - Dopigo
Bu Yazımızda Gümrük Vergisi Nedir, Gümrük Vergisinin İç Ekonomiye Faydaları, Gümrük Vergisi Nasıl Hesaplanmaktadır Sorularını Detaylıca Yanıtladıkwww.dopigo.com
Dostum şunu alıp almamanın ucundayım 60 euroya nerden bulabildiğini lütfen acil söyler misin benim de tanıdığım almanyada kargo ile ucu ucuna yetişebilirO çok sorun değil.
Herkese teşekkürler, iyi günler.
Sordum ve maalesef getiremeyeceğini söyledi.Dostum tanıdığının birden fazla klavye getirme şansı var mı? Bir yerden iletişime geçebilir miyiz seninle?
Dostum şunu alıp almamanın ucundayım 60 euroya nerden bulabildiğini lütfen acil söyler misin benim de tanıdığım almanyada kargo ile ucu ucuna yetişebilir
Corsair Gaming K95 Platinum Cherry MX Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair Gaming K95 Platinum Cherry MX Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9127012-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Sordum ve maalesef getiremeyeceğini söyledi.
Ben 60 euro vereceğim o da geri kalan parayı tamamlayacak.Dostum tanıdığının birden fazla klavye getirme şansı var mı? Bir yerden iletişime geçebilir miyiz seninle?
Dostum şunu alıp almamanın ucundayım 60 euroya nerden bulabildiğini lütfen acil söyler misin benim de tanıdığım almanyada kargo ile ucu ucuna yetişebilir
Corsair Gaming K95 Platinum Cherry MX Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair Gaming K95 Platinum Cherry MX Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9127012-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.