Corsair K95 vs Steelseries Apex M800

Cherry MX Red istiyorsanız MX Speed alınabilir, hissiyat olarak aynılar. Speed'in tek farkı algılama noktalası 1.2 milimetre yani tabir-i caizse tuşa hafifçe dokunmanız yetiyor, bu sebeple başlarda alışması biraz zor olabilir. Bu arada illa K95 Platinum almanıza gerek yok, K70 MK.2'de son derece üst düzey bir klavye. Eğer makro tuşları kullanmayacaksanız K70 MK.2 de düşünebilirsin.

Dostum tanıdığının birden fazla klavye getirme şansı var mı? Bir yerden iletişime geçebilir miyiz seninle?
O çok sorun değil.
Herkese teşekkürler, iyi günler.
Dostum şunu alıp almamanın ucundayım 60 euroya nerden bulabildiğini lütfen acil söyler misin benim de tanıdığım almanyada kargo ile ucu ucuna yetişebilir :D

Son düzenleme:
Dostum tanıdığının birden fazla klavye getirme şansı var mı? Bir yerden iletişime geçebilir miyiz seninle?

Dostum şunu alıp almamanın ucundayım 60 euroya nerden bulabildiğini lütfen acil söyler misin benim de tanıdığım almanyada kargo ile ucu ucuna yetişebilir :D
Sordum ve maalesef getiremeyeceğini söyledi.

Ben 60 euro vereceğim o da geri kalan parayı tamamlayacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı