Corsair Katar Pro Wireless alınır mı?

Afur

Kilopat
Arkadaşlar şu anda SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyorum lakin memnun değilim. Kullandığım farenin sürekli tekerleği arıza veriyor. Bugün yine garantiye yolladım ürünü. Fareyi aldığımdan beri bu 3. garantiye gönderişim. Muhtemelen garanti yine ürün değişimi yapacak ve yeni bir fare gönderecek. Lakin ben gelen bu fareyi satıp, yeni bir wireless fare almayı istiyorum. Almayı düşündüğüm fare ise Corsair Katar Pro Wireless. Bu fareyi önerir misiniz? Kronik sorunları bulunuyor mu?

Kesinlikle önermem. Fare genel olarak evet çok iyi ama tekerleği sürekli bozuluyor.

Fareyi sattıktan sonra 100 lira üstüne koyup alabilirim. İki farede aynı fiyat hemen hemen.
G602 Farem miladını doldurdu onun da teker çalışmıyor. Sırf bu yüzden değişmeyi düşünüyordum. Tavsiyen için teşekkürler.

Öyleyse Katar Pro üzmez.
Kronik sorunları yok değil mi? Bir de garanti servisi sorunlu mu? SteelSeries'in garanti servisinden çok memnun kaldım. Ürünü gönderdikten sonra 1 hafta içerisinde yeni ürünü gönderiyorlar. Kem küm etmiyorlar kısacası.

G602 Farem miladını doldurdu onun da teker çalışmıyor. Sırf bu yüzden değişmeyi düşünüyordum. Tavsiyen için teşekkürler.
Rica ederim. İlk başta benim şanssızlığım diye düşünmüştüm fare ilk bozulduğunda. Meğersem kronikmiş bu sorun. Dediğim gibi 3. faremdi bu ve yine garantiye göndermek zorunda kaldım. 24 ay dolmadan, gerisini siz düşünün.

Kronik sorunları yok değil mi? Bir de garanti servisi sorunlu mu? SteelSeries'in garanti servisinden çok memnun kaldım. Ürünü gönderdikten sonra 1 hafta içerisinde yeni ürünü gönderiyorlar. Kem küm etmiyorlar kısacası.

Rica ederim. İlk başta benim şanssızlığım diye düşünmüştüm fare ilk bozulduğunda. Meğersem kronikmiş bu sorun. Dediğim gibi 3. faremdi bu ve yine garantiye göndermek zorunda kaldım. 24 ay dolmadan, gerisini siz düşünün.
Kronik sorun duymadım, tutuş tarzınız nasıl?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı