Corsair Katar Pro Wireless alınır mı?

Katar Pro kablolu kullanıyorum. Üzeceğini sanmam. Yanlız elin nemliyse parmağını switchin üstündeki plastiğe deydirince bazen 2 kere tıklıyor.

Kullanan bir tanıdığım bağlantıda kopmalar olduğunu söylemişti. Ne hikmetse Rival 3 Wireless her yerde öneriliyor ama bana hep balon gibi geliyor. Bence o klasmanın en iyisi g305. kda olan modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Switch olarak Logitech hep diğer markalardan farklı hissettiriyor bana. Sensör olarak zaten Hero sensör var. Superlightx ile sensör olarak tek farkları DPI. Bana kalırsa bütçen yeterse G305 al sadece plastiği biraz sert ama memnun kalacağından eminim.

Katar Pro kablolu kullanıyorum. Üzeceğini sanmam. Yalnız elin nemliyse parmağını Switch'in üstündeki plastiğe deydirince bazen 2 kere tıklıyor.

Katar Pro'nun sensörü ciddi manada vasat idi ben kulladnıpımda. Hızlı hareketlere hiçbir şekilde yetişemiyor ve utanmasam parmağımı altına koyunca bile algılıyacak gibiydi. O yüzden G203 yerine onu aldığım tüm ekip geri G203 aldı. Eğer Wireless olanda aynı sensör veya yakın segmentte bir sensör kullanıyorsa kesinlikle önermem.

Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyun Mouse Fiyatları ve Özellikleri G304 (Asya ismi 305 ile aynı model) şu an 500TL diğer 2 ürünüde kullanan birisi olarak benim oyun stilimde katlayıp geçen bir mouse.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu anda SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyorum lakin memnun değilim. Kullandığım farenin sürekli tekerleği arıza veriyor. Bugün yine garantiye yolladım ürünü. Fareyi aldığımdan beri bu 3. garantiye gönderişim. Muhtemelen garanti yine ürün değişimi yapacak ve yeni bir fare gönderecek. Lakin ben gelen bu fareyi satıp, yeni bir wireless fare almayı istiyorum. Almayı düşündüğüm fare ise Corsair Katar Pro Wireless. Bu fareyi önerir misiniz? Kronik sorunları bulunuyor mu?
Hocam bende de kablolu katar pro var sensörü optik sensör olduğu için yerden hafif yükseklikte olunca da algılıyor ve dün elimden beton zemine düştü yaklaşık 50cm'den şu anda takılmalar yapıyor bunları bilin isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı