Afur
Kilopat
Garanti servisi iyi mi bilginiz var mı?Alınır bence, güzel mouse.
Garanti servisi iyi mi bilginiz var mı?Alınır bence, güzel mouse.
Katar Pro için sormuştum.Tutuş tarzıyla alakası yok dostum. Tekerleği ileri veya geriye doğru hareket ettirdiğimde, bilgisayarda tam tersi yönüne doğru hareket ediyor. Web sayfasını aşağı veya yukarı kaydırmak zulüm haline geliyor.
Garanti kaitesi hakkında bir bilgim yok.Garanti servisi iyi mi bilginiz var mı?
Düz ve pençe değişiyor tutuş şeklim.Katar Pro için sormuştum.
Palm için bir tık daha rahat Katar Pro.Düz ve pençe değişiyor tutuş şeklim.
Katar Pro kablolu kullanıyorum. Üzeceğini sanmam. Yalnız elin nemliyse parmağını Switch'in üstündeki plastiğe deydirince bazen 2 kere tıklıyor.
Hocam bende de kablolu katar pro var sensörü optik sensör olduğu için yerden hafif yükseklikte olunca da algılıyor ve dün elimden beton zemine düştü yaklaşık 50cm'den şu anda takılmalar yapıyor bunları bilin isterim.Arkadaşlar şu anda SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyorum lakin memnun değilim. Kullandığım farenin sürekli tekerleği arıza veriyor. Bugün yine garantiye yolladım ürünü. Fareyi aldığımdan beri bu 3. garantiye gönderişim. Muhtemelen garanti yine ürün değişimi yapacak ve yeni bir fare gönderecek. Lakin ben gelen bu fareyi satıp, yeni bir wireless fare almayı istiyorum. Almayı düşündüğüm fare ise Corsair Katar Pro Wireless. Bu fareyi önerir misiniz? Kronik sorunları bulunuyor mu?
Kablolu fare istemiyorum, kablosuz olmalı.Kablolu Aerox 3 kullanıyorum oldukça iyi bir mouse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.