Daha fazla
Bu konudan baktığım kadarıyla 250 diyor, ondan sordum. Rehber: Popüler Sensörler ve Özellikleri
Yanlışlık var büyük ihtimal. Çoğu yerde 400 IPS 50 g diyor. Hatta 450 IPS yazan yer bile var.
Corsair Nightsword RGB İncelemesi
Nightsword Corsair’dan avuç içi tutuşa önem veren kullanıcılar için özel tasarlanmış, değiştirilebilir ağırlık ayarlı ve çok bölgeli RGB renk desteği olan
www.technopat.net
En iyi oyuncu mouseleri ( fiyat/performans mevcuttur)
EN İYİ FPS/RTS OYUN MOUSE’U Razer DeathAdder Elite Sensör: PixArt PMW 3389 | CPI: 16,000 | IPS: 450 (11.43 m/s) | Hızlanma: 50 g | Arayüz: USB | Ergonomi: Ergonomi: Sağ el, avuş ve pençe kavrayışı | Programmable Buttons: 7 | Ağırlık: 105 g | Boyutlar: 127 x 70 x 44 mm (UxGxY) razer v2...
forum.donanimarsivi.com
Corsair M65 RGB Elite Review
Corsair's most well-known gaming mouse, the M65, is back! Its newest iteration features a new high-end optical sensor, the PixArt PMW3391. The mouse also comes with Omron switches rated for 50 million clicks, adjustable weights, and two-zone RGB lighting.
Bunların yanı sıra mousespecs.org sitesinde 250 IPS denmiş. Hangisi doğru bilmiyorum ama ben PMW 3391 Sensor ips yazdığımda direk 400 IPS ve 50G hızlanma görmüştüm.