Corsair Link H110i’yi görmüyor

• Konuyu başlatan ksn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.359

ksn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Corsair H110i 280mm sivi sogutmam var. Corsair Link 4 programi sivi sogutma fanlarini gormuyor. Baglantilar dogru ve guncel surum yuklu.

Sebebi ne olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcısı değilim fakat Corsair yazılımlarının çok sıkıntılı olduğunu bir çok kez okumuştum. Genelde diğer kontrol programları ile çakışmalar yapıp ürünlerini görmüyormuş. MSI, Asus vb. markaların benzer kontrol programlarından yüklüyse onları tamamen kapatıp bir dene istersen.

Kullanıcısı değilim fakat Corsair yazılımlarının çok sıkıntılı olduğunu bir çok kez okumuştum. Genelde diğer kontrol programları ile çakışmalar yapıp ürünlerini görmüyormuş. MSI, Asus vb. markaların benzer kontrol programlarından yüklüyse onları tamamen kapatıp bir dene istersen.
Deneyim hocam sonuc alirsam yazarim 👍
Link kablosunu anakartın başka bir USB 2.0 slotuna takmayı dene.
Denedim yok malesef. Her fani goruyor kendisini gormuyor saka gibi.

Son düzenleme:
Aynı problem bende de var. Aynı soğutucuda aynı problemi yaşayan başka bir arkadaşım ürünü iade etmişti.
Ben 4.7.7 sürümünü yükleyerek çözüm buldum. Fakat o da sıcaklıkları yanlış ölçüp fanları hızlı döndürüyor. Elle ayarlayarak onu da hallettim. Yeni sürüm yazilimlar problemli.

Aynı problem bende de var. Aynı soğutucuda aynı problemi yaşayan başka bir arkadaşım ürünü iade etmişti.
Ben 4.7.7 sürümünü yükleyerek çözüm buldum. Fakat o da sıcaklıkları yanlış ölçüp fanları hızlı döndürüyor. Elle ayarlayarak onu da hallettim. Yeni sürüm yazilimlar problemli.
Yazilimsiz kullaniyorum. Simdilik bir sikinti yok bakalim kardes.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı