Evet ben de öyle düşünüyorum. 1 tane fan için kontrolcü koymayacakları aşikar. Anakartınıza bağlayarak kullanabilirsiniz.Tek aldığınız fanın içinden kontrolcüsü çıkıyor ise rgb özelliğini o kontrolcü ile kullanabilirsiniz. Ancak bilmemekle birlikte çıkacağını zannetmiyorum. Tek satışlarda genelde ek fan olarak satılıyor ve kutuya kontrolcü eklenmiyor.
Anakartta 2 adet RGB soketi bulunuyor. Teşekkürler.Evet ben de öyle düşünüyorum. 1 tane fan için kontrolcü koymayacakları aşikar. Anakartınıza bağlayarak kullanabilirsiniz.
Fan bugün elime geldi. Anakart'ın RGB soketine taktığım halde RGB özelliği aktif olmadı.Bende corsair ML120 fan kullanıyorum. Fanların RGB soketleri kendi kontrolcüsüne göre uyarlanmış. Anakartımdaki 12v veya 5v RGB bağlantısına göre uyarlanmamış. O açıdan fanı almadan anakartınızdaki soket ile fanın bağlantı tipine bakın derim. Bazı anakart modellerinde sadece corsair için ayrı bir RGB bağlantıları mevcut.
Anakart'a bağladım ama aktif olmadı.Evet ben de öyle düşünüyorum. 1 tane fan için kontrolcü koymayacakları aşikar. Anakartınıza bağlayarak kullanabilirsiniz.
Corsair icue yazılımını destekliyor sanıyorum. Onunla kontrol edebilirsiniz.Fan bugün elime geldi. Anakart'ın RGB soketine taktığım halde RGB özelliği aktif olmadı.
Anakart'a bağladım ama aktif olmadı.
Yazılımı indirdim ama fanı görmüyor. Bir yerde ya ben hata yapıyorum ya da 3'lü paket şart.Corsair icue yazılımını destekliyor sanıyorum. Onunla kontrol edebilirsiniz.
Corsair icue yazılımını destekliyor sanıyorum. Onunla kontrol edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.