Corsair M55 Pro RGB, Corsair Sabre RGB champıon ile değişim yapılır mı?

Ayrıca 8KHz destekliyor Prime 1KHz destekliyor uygulamasını indirmeden en fazla 2KHz kullanabiliyorsunuz işlemciye küçük bir yük bindiriyor ama bilgisayarınız iyiyse hiç dert etmenize gerek yok 700 ona vereceğime 800'e bu fareyi alırım.

Alt kısmında ne gibi bir sorun var hocam?

Mouse ayakları çok iyi değil demiş bir kişi yorumlarda.

Ayrıca 8KHz destekliyor Prime 1KHz destekliyor uygulamasını indirmeden en fazla 2KHz kullanabiliyorsunuz işlemciye küçük bir yük bindiriyor ama bilgisayarınız iyiyse hiç dert etmenize gerek yok 700 ona vereceğime 800'e bu fareyi alırım.

Mouse ayakları çok iyi değil demiş bir kişi yorumlarda.

Işlemcim 5600X bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. 835 TL'yi ödedim hocam kargoyu bekleyeceğim bundan sonra. Ayaklarında da bir sıkıntı olursa değiştiririm sanırım. Farklı bir teklifiniz var mı diye firmaya sorduğumda RGB olmayan versiyonunu aynı fiyata teklif ettiler 😀

Işlemcim 5600X bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. 835 TL'yi ödedim hocam kargoyu bekleyeceğim bundan sonra. Ayaklarında da bir sıkıntı olursa değiştiririm sanırım. Farklı bir teklifiniz var mı diye firmaya sorduğumda RGB olmayan versiyonunu aynı fiyata teklif ettiler 😀

Firmada dolandıracak yer arıyormuş sizi.

Aslında şu anki teklifi de cazip bulmuyorum kendo faremin sıfırını 400 liraya falan verseler direkt alırım da. Bu teklifi de kabul etmezsem 800 liraya piyasada çok kaliteli bir şey alamam. Umarım değer.
hocam ben de corsair sabre pro rgb champion ı sıfır olarak satın aldım. Sizinki elinize geçtiyse memnun musunuz performansı nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı