Corsair MK2 MediaMarkt ile Gameekstra arasındaki fiyat farkı

Mediamarkt pahalı satıyor genelde. Diğer sitelerde de fiyatı 750 civarıysa alın geçin derim.

Burda da 1200 TL görünüyor. Ama çoğu sitede de 799 TL. Garibime gitti cidden.

Kodları aynı gördüğüm kadarıyla. Silent yazıyor, başka bir versiyon mu ki? Emin olamadım maalesef. Diğer sitelerde de 800 civarıysa bir şey olacağını sanmam.
Ben de bilemedim bro ya. Youtube'a baktım güncellenmiş hali vs. falan yazıyor. Emin olamadım cidden. Teşekkür ederim yine de yardımcı olduğunuz için

Ufak bir araştırma yaptım: Gameekstra ve Tekramarket satıcıları, N11-Trendyol-Hepsiburada gibi sitelerden ilanlarını paylaşmışlar. Stok durumuna göre bir indirim almış olabilir. En kötü N11 üzerinden alışveriş yaparak denemeden sonra onayınıza göre alışverişi sonuçlandırırsınız.

Markalar dönem dönem farklı modellerde belirli firmalara kampanya yapabiliyor. Toplu adette sipariş verip daha uygun fiyattan satmaları için destek oluyorlar.

İki linkteki ürün de aynı model.

Markalar dönem dönem farklı modellerde belirli firmalara kampanya yapabiliyor. Toplu adette sipariş verip daha uygun fiyattan satmaları için destek oluyorlar.

İki linkteki ürün de aynı model.
Kral sen her konuma yardımcı oldun. Teşekkürler.

Bunda da yardımcı olur musun?

Kral sen her konuma yardımcı oldun. Teşekkürler.

Bunda da yardımcı olur musun?

Yurtdışından alma vs gibi bir seçeneğin yoksa o fiyata alınabilir Strafe MK2. Çok artmış klavye fiyatları bakmayalı açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı